Kasper Schmeichel om fordel: - Vi føler os friskeKasper Schmeichel om fordel: - Vi føler os friske

Premier Leagues tophold, Leicester City, har en fordel i forhold til konkurrenterne. Hør, hvad Kasper Schmeichel siger til det.

storybild

(Billede: Polfoto)

Mens de andre tophold i Premier League skal koncentrere sig om flere forskellige turneringer, så har Leicester City kun EN ting at fokusere på: At holde sig på toppen af Premier League lige til sidste spillerunde.

Derfor har spillerne lige nydt godt af en lille ferie, mens konkurrenterne har spillet FA Cup. Det er en stor fordel, siger Kasper Schmeichel til Leicesters hjemmeside.

Derfor kan Leicesters eventyr fortsætte - trods svære kampe
Derfor kan Leicesters eventyr fortsætte - trods svære kampe

- Det har været rart at få opladt batterierne. Vi føler os friske nu, forklarer han.

- Fysisk har vi det godt. Det var rart med en lille pause, at få clearet hovedet og tænke på andet end fodbold i nogle dage. Den eneste fordel ved ikke at være med i FA Cup, er at man får en pause, hvor andre hold ikke har det, siger han.

Leicester skal i aften spille den første af tre meget afgørende kampe mod de øvrige tophold. I aften gælder det Liverpool, og Kasper Schmeichel kan gå til kampen med god selvtillid efter at han har holdt nullet i fire ud af de seneste fem kampe.

Officielt: Amartey får kontrakt hos Leicester til 2020
Officielt: Amartey får kontrakt hos Leicester til 2020

- Clean sheets er ok, men de er ikke så vigtige. Kun i og med at de giver et godt udgangspunkt for en sejr. Men jeg hellere vil vinde 3-2 end at spille 0-0, siger han.

LÆS OGSÅ: TV: Se Kasper Schmeichel sprælle forgæves

LÆS OGSÅ: FCK sælger Amartey til Leicester

LÆS OGSÅ: Schmeichel nummer 1: Leicester fører igen Premier League

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx