Af Ritzau - 13/05-16 08:09

Frank Jensen fortsætter som Team Danmark-formandFrank Jensen fortsætter som Team Danmark-formand

Der skiftes fra juni ud på tre pladser i Team Danmarks bestyrelse. Frank Jensen (S) skal fortsat være formand.

storybild

Frank Jensen skal fortsat stå i spidsen for Team Danmarks bestyrelse. (Billede: Scanpix/Martin Sylvest)

Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), fortsætter som formand for Team Danmarks bestyrelse frem til udgangen af maj 2020. Det er kulturminister Bertel Haarder (V), der har forlænget Frank Jensens mandat.

Det oplyser Team Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er glad for, at Frank Jensen har sagt ja til at tage fire år mere i spidsen for dansk idræts elite- og talentarbejde som formand for bestyrelsen.

- Jeg er sikker på, at den nye bestyrelse vil være med til at sikre den fortsatte gode udvikling af Team Danmark og elitesporten i Danmark, siger kulturministeren.

Der bliver 1. juni skiftet ud på tre bestyrelsespladser i Team Danmark. Nye medlemmer er elitesejler Susanne Ward, erhvervsmanden Poul Sand samt Pia Holmen, der er direktør i Dansk Svømmeunion.

Den tidligere håndboldspiller Camilla Andersen er blandt de tre, som må vige sin plads i bestyrelsen. Derudover forlader idrætsprofessor Else Trangbæk samt major Niels Christian Levin Hansen.

Ud over formanden samt de tre nye medlemmer sidder også Britta Riis, Ulrik Wilbek, Susanne Bach Bager og Flemming Knudsen i Team Danmarks bestyrelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx