Af Ritzau - 07/03-17 19:01

Maskeklædt Delaney er på banen igen efter hovedskadeMaskeklædt Delaney er på banen igen efter hovedskade

Thomas Delaney er tilbage i træning, men det er usikkert, om han bliver klar til fredagens bundesligakamp.

storybild

Thomas Delaney (nummer 6) nåede at spille fem kampe for Werder Bremen, inden han kom galt afsted. (arkiv) (Billede: Reuters/Fabian Bimmer)

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney er efter alt at dømme snart tilbage på Werder Bremens hold efter at have siddet ude med en skade i godt to uger.

Iklædt en solid ansigtsmaske deltog den tidligere FCK'er tirsdag i træningen for første gang, siden han måtte udgå af en bundesligakamp mod Mainz med en hjernerystelse og et brud på en knogle i ansigtet.

Det er dog stadig et åbent spørgsmål, om han bliver klar til at spille for klubben i fredagens udekamp mod Bayer Leverkusen.

- Selvfølgelig vil jeg gerne være med igen på fredag, men vi må afvente og se, hvordan jeg har det efter træningen de næste dage, siger Thomas Delaney til klubbens hjemmeside.

Midtbanespilleren skiftede til Werder Bremen i vinterpausen og var på banen i holdets første fem forårskampe, inden han kom galt afsted.

Mens Delaney har været fraværende, har Werder Bremen spillet to kampe og vundet dem begge.

Først blev det til en udesejr på 2-1 over Wolfsburg, mens bundproppen Darmstadt i lørdags blev slået med 2-0 i Bremen. Werder er aktuelt på 14.-pladsen i Bundesligaen med 25 point for 23 kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
Her er BT's karakterer efter 1-0...
bt.dk
Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx