Af Niels O. Hansen - 29/10-17 15:57

Pengeregn over Wozniacki efter triumf: Så meget tjener hun på sejren i sæsonfinalenPengeregn over Wozniacki efter triumf: Så meget tjener hun på sejren i sæsonfinalen

Det er et anseeligt beløb.

storybild

Efter konfetti-regnen i Singapore venter en sand pengeregn på Caroline Wozniacki efter sejren i sæsonfinalen. (Billede: EDGAR SU)

Caroline Wozniacki kan sætte mange penge ind på bankbogen efter sejren i sæsonfinalens finale over Venus Williams fra USA søndag.

I alt flyder der 14,14 millioner kr. i retning af den 27-årige dansker efter det, der må betegnes som karrierens største triumf.

I første omgang får Caroline Wozniacki 151.000 dollar i startpenge for overhovedet at have været blandt de otte bedste kvindelige tennisspillere i verden, der var kvalificeret til sæsonfinalen.

Dernæst skal hun have 153.000 dollar pr. sejr i gruppespillet.

Caroline Wozniacki besejrede her ukraineren Elina Svitolina og rumæneren Simona Halep, mens det blev til nederlag mod franske Caroline Garcia. Så her kan der altså lægges 306.000 dollar oven i startpengene.

Men dertil kommer så det beløb, der for alvor får kasseapparatet til at ringe. Det er sejren i finalen, som belønnes med 1,75 millioner rare dollar.

Tilsammen giver det 2,207 millioner dollar, og da dollaren i skrivende stund står i 6,41 kr., bliver facit 14.146.870 kr.

Der bliver nok råd til lidt ekstra gode julegaver i Wozniacki-familien i år.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Scorede i finalen i København: Nu har...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Få timer efter politiaktion blev der...
bt.dk
Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx