Af - 01/07-15 10:02

Fyret: Schmeichel skal have en ny trænerFyret: Schmeichel skal have en ny træner

Premier League-klubben har pludselig fyret manager Nigel Pearson.

storybild

God stemning efter sidste spillerunde, hvor Leicester havde reddet livet. Kasper Schmeichel (i grønt) krammer Nigel Pearson. (Billede: Polfoto/AP)

Det var så rosenrødt det hele.

Nu er det ved at ved at smuldre i Kasper Schmeichels Leicester City.

Tirsdag aften er manager Nigel Pearson blevet fyret i klubben, der på en forrygende slutspurt reddede sig fra nedrykning i den forgangne sæson.

'Det er blevet tydeligt for klubben, at der eksisterer fundamentale forskelle i vores perspektiv på klubben. Klubben tror ikke på, at samarbejdet mellem Nigel og bestyrelsen kan være frugtbart,' lyder det i en kommentar fra klubben.

Schmeichels klub havner i sexskandale
Schmeichels klub havner i sexskandale

Leicester Ciuty er ejet af thailandske Vichai and Aiyawatt Srivaddhanaprabha, og de så ikke mildt på den sag, der opstod efter sæsonafslutningen, hvor truppen rejste til Thailand på en promotion-tour.

Her blev flere spillere indblandet i en stor skandale, hvor de havde filmet og ydmyget prostituerede på deres hotelværelser. Heriblandt Nigel Pearsons søn, James.

Samtligere involverede blev fyret fra klubben.

Fodboldnomade slår sig endelig ned
Fodboldnomade slår sig endelig ned

Og nu er manager Nigel Pearson altså også fortid. Faktisk blev han fyret allerede i februar efter at have taget fat i Crystal Palace-spilleren James McArthur under en kamp. Han blev dog hurtigt genasat.

Leicester lå sidste i en stor del af sæsonen – 140 dage – men med syv sejre i de sidste ni kampe endte holdet helt oppe på 14.-pladsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx