Af - 28/01-15 14:26

Ekspert: Wozniacki hører hjemme i top-5Ekspert: Wozniacki hører hjemme i top-5

Caroline Wozniacki er helt fremme på verdensranglisten igen.

storybild

Caroline Wozniacki er blandt verdens fem bedste tennisspillere. (Billede: lee Jin-man)

Hop, hop, hop. Trods det tidlige exit ved Australian Open vil Caroline Wozniacki på mandag se sit navn ud for femtepladsen, når den nye verdensrangliste kommer.

- Der er dér, hun skal ligge. Og specielt i det seneste halve år har hun også spillet som en top-5-spiller, konstaterer den tidligere tennisspiller Tine Scheuer-Larsen.

Nedtrykt Wozniacki sendt ud: - Jeg er så ked af det
Nedtrykt Wozniacki sendt ud: - Jeg er så ked af det

Det er den danske tennisspillers bedste placering i knap tre år – siden en fjerdeplads den 5. marts 2012 – hvor hun var firer. Dengang var hun på vej ned efter at have sluttet 2010 og 2011 som verdensetter.

- Nu er hun oppe igen. Nu skal hun ud og bevise det i de næste store turneringer. Hun skal spille frigjort som mod slutningen af 2014, og hun bør slå nogle top-10- og endda nogle top-5-spillere, vurderer Tine Scheuer Larsen, der kommenterer tennis på TV3 Sport.

TV: Ekspert: Wozniacki viser dårlig attitude
TV: Ekspert: Wozniacki viser dårlig attitude

Verdensranglisten er baseret på de seneste 12 måneders resultater – Caroline Wozniackis næste opgave er i Dubai fra den 15. februar.

- Der er stadig så mange jeg kan gøre bedre. Sidste år holdt jeg på en måde ferie i første halvdel af året (hun havde et forfærdeligt forår, red.), og i anden halvdel af året trådte jeg i karakter. Forhåbentlig kan jeg gøre det allerede i Dubai i år, sagde Caroline Wozniacki i forbindelse med sit exit fra Australian Open i sidste uge.

LÆS OGSÅ: Nedtur: Wozniacki får store prygl og er ude

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx