Af - 30/03-14 15:59

SÅ fandt topholdet vejen til nettetSÅ fandt topholdet vejen til nettet

Med 3-0-sejr i Randers sikrer FC Midtjylland en lille smule luft ned til forfølgerne i Superligaen. Drømmemål af Pione Sisto afgjorde kampen.

storybild

(Billede: Polfoto)

Efter to nederlag på stribe, fik Superligaens tophold, FC Midtjylland søndag atter gang i guld-spillet:

På blandt andet et drømmehug af Pione Sisto sikrede midtjyderne sig en 3-0-sejr og tre vigtige point i udekampen mod Randers.

Forsker: Superligaen kan være truet
Forsker: Superligaen kan være truet

FC Midtjylland kom til Randers uden at have scoret i to Superliga-kampen, og oven i købet måtte topholdet stille op uden holdets topscorer, Morten Duncan Rasmussen, som var blevet skadet før kampen. Men alligevel fik FC Midtjylland hul på bylden med tre mål af Tim Janssen, Pione Sisto og Sylvester Igboun.

FC København vinder efter selvmål
FC København vinder efter selvmål

Især målet til 2-0 var en ren perle. Pione Sisto havde knapt været på banen i et par minutter, da han krydrede en fin dribletur med et kanonspark, der endte helt oppe i målhjørnet.

Sisto-drøn cementerer førsto-plads
En af forårets bedste Randers-spillere, Kasper Fisker, erkendte efter kampen overfor Canal 8, at spillet langt fra var til topkarakter mod Midtjylland.

- Vi har været uheldige før, men i dag var det ikke godt nok. Vi mangler skarpheden, og i dag er det også spillet der hænger lidt, sagde han.

Selv om Randers nu nærmer sig nedrykningspladserne, så er det ikke noget, som Kasper Fisker er bekymret for.
- Jeg er ikke bekymret for den. Jeg tænker bare på, at vi ska have tre point, og det skal være på fredag, sagde han efter kampen til Canal 8 med henvisning til næste runde, hvor Randers skal møde AGF.

LÆS OGSÅ: FCK-stjerne påvirket af triste nyheder

LÆS OGSÅ: Lynscoring sender Viborg over stregen i Superligaen

LÆS OGSÅ: AGF ramt af karantæner – Fredberg' med det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx