Af Ritzau - 17/11-16 14:05

Kjeldsen går hæderlig første runde i DubaiKjeldsen går hæderlig første runde i Dubai

Sæsonafslutningen i Dubai bød på to slag under par efter første runde for danske Søren Kjeldsen.

storybild

Søren Kjeldsen er den ene af to danskere, der deltager i sæsonafslutningen i Dubai. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

De danske golfspillere Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen kom hæderligt fra start i European Tour-turneringen i golf i De Forenede Arabiske Emirater.

Turneringen markerer afslutningen af 2016-sæsonen, og Kjeldsen og Olesen er eneste danskere i turneringen, som blev skudt i gang torsdag.

Her blev Søren Kjeldsen den bedst placerede af de to danskere, da han gik banen i to slag under par, hvilket før fredagens anden runde rækker til en delt 13.-plads.

Kjeldsen præsterede en birdie på første hul, og det blev fulgt op af yderligere to birdies, men en bogey på hul 17 trak fra i regnskabet.

Thorbjørn Olesen lavede også en bogey på hul 17, men han havde kun sat to birdies i banken forinden, så han gik banen i et enkelt slag under.

Det placerer Olesen på en delt 24.-plads.

Lee Westwood fra Storbritannien er bedst placerede spiller på førstepladsen med seks slag under.

Et par prominente navne ligger længere tilbage i feltet. Svenske Henrik Stenson er i samlet par, mens den tidligere verdensetter Rory McIlroy er i tre slag over par.

Fredag spilles anden runde i turneringen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx