24/03-18 21:20

Dansk tempospecialist vinder fransk endagsløbDansk tempospecialist vinder fransk endagsløb

Rasmus Quaade kørte imponerende fra konkurrenterne lørdag og vandt endagsløbet Classic Loire Atlantique.

storybild

Enkeltstarten er normalt Rasmus Quaades største force, men lørdag vandt han foran et jagtende felt. Scanpix/Jeppe Michael Jensen/arkiv

La Haye-Fouassière. Den danske cykelrytter Rasmus Quaade (BHS Almeborg-Bornholm) leverede lørdag et flot resultat i det franske endagsløb Classic Loire Atlantique.

Quaade markerer sig sædvanligvis i enkeltstart og som banerytter, men lørdag holdt den langskæggede tempomaskine et jagtende felt bag sig på landevejen og kørte først over stregen i Frankrig.

Han vandt dermed foran norske Daniel Hoelgaard (FDJ) og franske Armindo Fonseca (Fortuneo-Samsic), der endte som henholdsvis nummer to og tre i feltets spurt.

Classic Loire Atlantique kategoriseres som et 1.1-løb af Den Internationale Cykelunion (UCI) og er dermed ikke blandt de mest profilerede endagsløb.

World Tour-holdene AG2R og FDJ var dog til start i løbet, som tidligere er vundet af ryttere som Thomas Voeckler og Lieuwe Westra.

28-årige Quaade var med til at vinde bronze i 4000 meter holdforfølgelsesløb ved OL i Rio i 2016, men blev siden vraget af landstræner Casper Jørgensen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Politiet kommer med ny udtalelse om...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx