30/01-15 18:44

Gudmundsson: Vi lukker for mange mål indGudmundsson: Vi lukker for mange mål ind

Danmark måtte indkassere 18 slovenske scoringer på en halv time, hvilket ikke huer landstræneren.

storybild

(Billede: Polfoto)

Landstræner Gudmundur Gudmundsson er ikke helt tilfreds med det danske forsvarsspil i fredagens VM-sejr på 36-33 over Slovenien.

Slovenerne vandt anden halvleg med 18-17, og derfor er der lidt at rette op på, når danskerne lørdag møder Kroatien i et opgør, der gælder femtepladsen ved VM.

- Det var en meget svær kamp. Vi spiller godt i angrebet og er gode i forsvaret i første halvleg, men det ikke er så godt i anden halvleg. De fik for mange mål, siger Gudmundsson til DR Sporten.

- Det var som forventet en svær kamp, hvor begge hold gerne ville vinde. Det var vigtigt for os at få minimum en sjetteplads med henblik på kvalifikationen til OL, siger landstræneren.

Lasse Svan sikrer med 13 mål Danmark plads i OL-kvalen
Lasse Svan sikrer med 13 mål Danmark plads i OL-kvalen

Sejren over Slovenien betyder, at Danmark er sikre på at blive en del af OL-kvalifikationen. Et nederlag havde sendt danskerne ud i en gyser mod Tyskland.

Lasse Svan Hansen blev dansk topscorer mod slovenerne, og Gudmundur Gudmundsson peger da også på fløjspilleren fra Flensburg-Handewitt som en af nøglerne til fredagens sejr.

- Jeg kan ikke undgå at sige Lasse Svan. Det var en fantastisk kamp fra hans side, men der var også andre, der gjorde det fint, siger Gudmundsson.

Mikkel Hansen: Vi må parkere skuffelsen til efter VM
Mikkel Hansen: Vi må parkere skuffelsen til efter VM

Kampen om femtepladsen mod Kroatien spilles lørdag klokken 17.15.

LÆS OGSÅ: Ingen dansk semifinale - så sjældent sker det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx