Af - 02/03-16 11:27; Opdateret: 03/04-16 16:29

Live: Kevin Magnussen er næsthurtigstLive: Kevin Magnussen er næsthurtigst

Den danske Formel 1-kører er i fuld gang med F1-testen i Barcelona – men han siger, at han ER klar til sæsonen

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Selv om der er halvanden dags test tilbage i Barcelona, så kunne Kevin Magnussen sådan set godt sætte sig bag rattet og køre grandprix lige nu.

- Du kan altid gøre mere i testen, og du vil altid gerne lære mere, men jeg ville være ok med at køre et grandprix nu, sagde Kevin Magnussen efter mandagens test til hjemmesiden Badgergp.com.


Kevin Magnussen forudser, at han og Renault godt kan håbe på at havne lige omkring der, hvor det giver point i sæsonens første grandprix.

- Jeg tror sådan set, at vi er lige omkring pointene, måske lige udenfor, på en god dag. Så hvis vi får point i Melbourne, så er det en god weekend, siger han.

Kevin Magnussen er næsthurtigst
Kevin Magnussen er næsthurtigst

Kevin Magnussen afslører, at Renault har planer om at prøve en ny næse til bilen, men det bliver først, når Jolyon Palmer skal i bilen i morgen eller overmorgen.

Sæsonens første grandprix køres i Melbourne 20. marts.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussens gode ry overbeviste barsk boss

LÆS OGSÅ: Formel 1 udskyder nyt kvalifikationssystem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx