Af - 18/05-15 07:55

Riddersholm: Tvivlede aldrig på mesterskabRiddersholm: Tvivlede aldrig på mesterskab

FCM-træner Glen Riddersholm er sikker på, at FCM var blevet danske mestre, selv hvis de havde tabt til FCK

Bildstrecke im Grossformat »

En 2-0-sejr i egen hule afgjorde i aftes reelt mesterskabskampen til FCM's fordel. FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm har gentagende gange svoret til 'en kamp ad gangen'-mentaliteten udadtil, men nu tør han godt tage bladet fra munden.

- Selvfølgelig bliver vi danske mestre. Det har jeg egentlig ikke været så meget i tvivl om på noget tidspunkt i det her forår. Jeg har set den ro, som spillerne har optrådt med hele ugen, og vi var klart det bedste hold mod FCK, siger Glen Riddersholm, der ikke giver meget for snakken om gummiben efter et enkelt nederlag mod OB.

- Gummiben er kun sådan noget, som folk omkring os har opfundet. Det har aldrig været et tema. Havde vi tabt den her kamp, var jeg heller ikke blevet nervøs, for vi har været stabile og klart det bedste hold, siger Glen Riddersholm.

Glen Riddersholm fejrer næsten-guldet med sine børn.

FCM har vundet 21 kampe i sæsonen, deriblandt alle de 15, de har spillet på hjemmebane. Med 60 mål i sæsonen scorer de mere end to per kamp i snit, og de har scoret 24 mål mere end Brøndby, der har scoret næstflest.

- Jeg synes, at det her mesterskab er ene sejr for den offensive tilgang til spillet. Kald mig bare romantiker, men jeg vil gerne spille en effektiv og fremadrettet form for fodbold, og det er vi lykkedes med, siger Glen Riddersholm, der allerede glæder sig til de kommende udfordringer.

- Jeg føler, at jeg står med en gruppe spillere, hvor vi ikke har set deres fulde potentiale endnu, og det er det, der gør mig topmotiveret til at fortsætte, siger han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær radiovært vender tilbage...
bt.dk
Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Nadia Shila: Jeg har ændret mig som mor
bt.dk
For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx