Af Ritzau - 27/08-16 17:54; Opdateret: 27/08-16 18:15

Schmeichel udgår med skade i Leicesters første sejrSchmeichel udgår med skade i Leicesters første sejr

Kasper Schmeichel måtte udgå med en skade, da Leicester vandt over Swansea. Skadens omfang er endnu uvist.

storybild

Kasper Schmeichel blev skiftet ud med en skade efter knap en times spil, da Leicester vandt 2-1 over Swansea. (Billede: Reuters/Carl Recine)

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel måtte lade sig udskifte efter knap en times spil, da Leicester lørdag hentede sæsonens første sejr i Premier League med 2-1 hjemme over Swansea.

Det er endnu uvist, hvor alvorlig skaden er, men den kan potentielt ramle sammen med de landskampe, der venter den danske keeper i den kommende landsholdspause.

Her venter blandt andet en vigtig VM-kvalifikationskamp mod Armenien 4. september.

På Leicesters Twitter-profil skriver klubben, at Schmeichel fik et slag, og derfor måtte blive udskiftet. Den tyske reserve Ron-Robert Zieler overtog herefter pladsen i målet.

Leicesters 2-1-sejr kom i hus efter scoringer af Jamie Vardy og Wes Morgan, mens Swansea fik reduceret ved Leroy Fer med ti minutter tilbage af opgøret.

Undervejs misbrugte Leicesters stjernespiller Riyad Mahrez i øvrigt et straffespark, men det betød altså ikke noget for det endelige resultat.

Sejren er de forsvarende mestres første sejr i denne sæson, efter at det først blev til et nederlag hos Hull og herefter uafgjort på hjemmebane mod Arsenal.

I de øvrige Premier League-kampe lørdag eftermiddag blev det blandt andet til en sikker sejr til Chelsea, der på hjemmebane slog Burnley med 3-0. Det var Chelseas tredje sejr ud af tre mulige, og London-klubben topper derfor Premier League med ni point.

Også Arsenal kørte en sejr hjem, da Watford blev besejret 3-1 på udebane.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg startede inde for Southampton, der spillede 1-1 mod Sunderland. Højbjerg blev skiftet ud efter 82 minutters spil.

Crystal Palace og Bournemouth spillede ligeledes 1-1, mens Everton hev en 1-0-sejr hjem på hjemmebane mod Stoke.

Tidligere på lørdagen var Christian Eriksen i aktion for Tottenham, der på hjemmebane fik 1-1 mod Liverpool.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx