Af Steffen Gronemann - 14/01-18 21:33

Mareridt for fodboldlegendens teenagedatter: Ramt af rygter om sexvideo delt på nettetMareridt for fodboldlegendens teenagedatter: Ramt af rygter om sexvideo delt på nettet

Billederne og en video har floreret på nettet igennem den seneste uge.

storybild

Datteren af fodboldstjernen Luis Figo og den svenske model Helen Svedin, Daniela Figo, er blevet offer for sex-mobning på de sociale medier. (Billede: Pedro Nunes)

En sexvideo og en række nøgenbilleder har i den seneste uges tid floreret på internettet, som skulle forstille at være fodboldlegenden Luis Figos datter, Daniela Figo.

Men det benægter den 18-årige stjernedatter hårdnakket.

På Instagram skriver Daniela Figo, at der er tale om det pureste opspind, og at hun på ingen måder er pigen, man kan se i videoen eller på billederne, som især er blevet delt på de sociale medier WhatsApp og Instagram.

Daniela Figo og Luis Figo:

Always N.1

Et opslag delt af Daniela Svedin Figo (@danielasfigo) den

»På det seneste er der blevet delt billeder og videoer på Instagram og WhatsApp af en pige, som siger, at hun er mig. Jeg vil bare gøre det klart for alle, at disse billeder er falske, og at det ikke er mig,« skriver Daniela Figo på sin Instagram:

»Jeg forstår ikke, hvad motivet er, og jeg synes, at det er trist, sådan som visse mennesker skaber de her falske opdateringer via billeder og videoer af nogen, de slet ikke kender.«

Important

Et opslag delt af Daniela Svedin Figo (@danielasfigo) den

Daniela Figo har efterfølgende fået stor støtte af sine mange følgere på Instagram i kommentarfeltet under sin opdatering, som er skrevet på både engelsk og portugisisk.

Daniela Figos far, Luis Figo, er en af Portugals største fodboldstjerner gennem tiden. Fra 1995 til 2000 spillede han og fik sit afgørende internationale gennembrud i FC Barcelona.

Luis Figo i aktion for Real Madrid sammen med danske Thomas Gravesen mod Alessandro del Pieros Juventus. Det er ikke hver dag, man får lov til at se de tre legender sammen. (Billede: PIERRE-PHILIPPE MARCOU)

I 2000 lavede han det forbudte skifte til rivalerne Real Madrid, som gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller.

Den offensive driblekonge, som i dag er 45 år gammel, blev kåret til verdens bedste spiller i 2000, spillede 127 landskampe for Portugal, vandt Champions League med Real Madrid og hentede otte mesterskaber i alt i Spanien for Barca og Real og med Inter i Italien.

Luis Figo har udover Daniela også to andre døtre med den svenske model Helen Svedin, som han er gift med.

Luis Figo og hustruen Helen Svedin. (Billede: ANDREA COMAS)

Se video herunder, hvor Luis Figos eks-klub Real Madrid endnu engang skuffer i denne sæson:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx