Af - 22/07-16 19:45

Zlatan ser HELT anderledes ud i ny Instagram-video: Kan du se hvorfor?Zlatan ser HELT anderledes ud i ny Instagram-video: Kan du se hvorfor?

Zlatan Ibrahimovic er kendt for at være glad for tatoveringer, men i en ny Instagram-video ser hans krop næsten tattoo-fri ud. Her er forklaringen.

Bildstrecke im Grossformat »

Det førte til løftede øjenbryn hos mange, da Zlatan Ibrahimovic tidligere på ugen uploadede en video på Instagram, hvor han spiller fodbold på stranden i den amerikanske delstat Californien.

Mourinho: United er Zlatans største klub i karrieren
Mourinho: United er Zlatans største klub i karrieren

Manchester United-spilleren er kendt for sine mange tatoveringer, men i videoen nedenfor ser det ud til, at han ikke har nogen overhovedet. Det er der dog en ganske simpel forklaring på, skriver Daily Mirror.

Making soccer look easy at Venice beach #swedenvsfrance

A video posted by IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) on


I 2015 blev Zlatan fotograferet efter en kamp for Paris Saint-Germain med tatoveringer over hele kroppen. Men de fleste af dem var faktisk kun midlertidige for at sætte fokus på et globalt problem.

- Jeg havde 15 aftagelige tatoveringer på min krop. Det er navne på rigtige mennesker, der lider af hungersnød i verden. Selv om tatoveringerne er væk, er disse mennesker her stadig. Jeg håber, at de kan blive set gennem mig, lød forklaringen fra Zlatan Ibrahimovic dengang ifølge Daily Mirror.

Blå bog om Zlatan Ibrahimovic
Blå bog om Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic har dog stadig flere permanente tatoveringer, men de er alle på hans arme og på ryggen, hvilket kan forklare, hvorfor de ikke er synlige i Instagram-videoen.

Andre har undret sig over, hvorfor Zlatan stadig holder ferie, mens en stor del af hans holdkammerater er på træningstur i Kina. Manchester United-manager José Mourinho forklarede sin beslutning på en pressekonference torsdag.

- Min beslutning om Zlatan er konsekvensen af mange timers studie, analyse og dialog med min stab. Selv om han røg ud af EM én kamp før de engelske gutter (i Manchester United-truppen red.), er det en helt anden situation, forklarede Mourinho ifølge Daily Mirror.

Manchester United led fredag et 1-4-nederlag, da holdet tørnede sammen med Borussia Dortmund ved træningsturneringen International Champions Cup.

Mourinho og United sikrer sig Zlatan Ibrahimovic
Mourinho og United sikrer sig Zlatan Ibrahimovic

Dygtig Zlatan! Fodboldstjerners navne trender i dyreverdenen
Dygtig Zlatan! Fodboldstjerners navne trender i dyreverdenen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx