Af Daniel Martinsen - 30/10-17 14:14

Kæresten så Wozniackis triumf: Kommer med stor kærlighedserklæringKæresten så Wozniackis triumf: Kommer med stor kærlighedserklæring

Caroline Wozniacki takkede blandt andre 'sin kæreste', da hun blev interviewet efter søndagens megatriumf ved årets sæsonfinale.

storybild

Caroline Wozniacki og David Lee kysser efter den store triumf i Singapore. (Billede: EDGAR SU)

Og David Lee sad da også med på forreste række og overværede 6-4, 6-4-sejren over Venus Williams, da Caroline Wozniacki hentede karrierens største sejr.

De to blev officielt et par på Valentinesdag tidligere på året, og siden er karrieren bare gået op, op, op for den danske tennisspiller.

Det har ikke mindst noget at gøre med, at kærlighedslivet blomstrer uden for banen.

Det fastslog David Lee selv efterfølgende over for TV 2 Sport, hvor han ikke lagde skjul på sine følelser for den succesrige tennisspiller.

»Jeg elsker Caroline, uanset om hun spiller tennis eller ej, men jeg er glad for, at jeg kan være med til at give hende balance i livet. Hun er en fantastisk pige, og jeg er bare stolt af hende – både på og uden for banen,« sagde David Lee til TV 2 Sport.

Han har selv i mange år været top-basketballspiller i NBA, og amerikaneren kan se paralleller i Caroline Wozniacki fra sin egen karriere.

»Jeg tror meget på, at når man er glad uden for banen, så præsterer man også godt inde på banen. Sådan er det også med mit eget basketballspil,« sagde David Lee.

Parret har i øvrigt tidligere åbent fortalt om deres følelser for hinanden:

Med sejren i Singapore er Caroline Wozniacki nu snublende tæt på igen at blive etter på verdensranglisten. Det kan du læse mere om her

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Medie: Søren Pind var tæt på dansk...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx