Af Ritzau - 23/10-16 19:58

Kent Nielsen efter nyt nederlag: Det er enormt tungtKent Nielsen efter nyt nederlag: Det er enormt tungt

Kent Nielsen kunne søndag se sit hold tabe den ottende af ni Alka Superliga-kampe til et effektivt FCK-hold.

storybild

Træner Kent Nielsen og OB tabte igen en fodboldkampe, da FC København tog fra Odense med en 3-0-sejr i Alka Superligaen. (Billede: Scanpix/Johnny Anthon Wichmann / Billedb)

Tabellen lyver aldrig, siger man.

Et kig på stillingen i Alka Superligaen taler da også sit tydelige sprog om et OB-mandskab i krise.

Søndag tabte OB 0-3 til FC København, og selv om man måske ikke kan kræve en sejr over FCK, så fulgte nederlaget op på pokalnederlaget i DBU Pokalen til Vendsyssel FF i ugens løb.

OB har efter 14 kampe blot skrabet ti point sammen, og OB har tabt hele otte gange i denne sæson.

Træner Kent Nielsen erkender da også, at det er et tungt job, han besidder i øjeblikket.

- Vi gik til pause med en god følelse, men så må man bare sige, at FCK straffede os effektivt, og det er selvfølgelig enormt tungt, for vi er klar over, at vi har tabt en masse kampe, siger OB's cheftræner, Kent Nielsen.

OB kom bagud 0-1 på et flot mål af FCK's Benjamin Verbic, men OB gjorde det godt i kampens første del og havde muligheder for at score.

- Vi synes, at vi spillede fornuftigt i første halvleg. Vi forsvarede godt og håbede på nogle omstillinger, og vi fik vel egentlig også første halvlegs største chance ved Anders K. Jacobsen, siger Nielsen.

Han sendte efter pausen Frederik Tingager på banen, men blot to minutter inde i anden halvleg scorede Tingager selvmål og bragte FCK foran 2-0.

Herefter var der ikke meget spænding tilbage.

De københavnske gæster spillede bolden ubesværet rundt mellem OB-spillerne og tog dermed pusten fra de fynske værter.

Kent Nielsen medgiver da også, at OB i den nuværende forfatning ikke kunne stille meget op for at ændre kampen nede med 0-2.

- FCK valgte efter 2-0-målet at kontrollere tingene hjem, og de tog dygtigt presset væk. Det var svært at presse dem, og vi brugte meget energi.

- Det er det, som et klassehold kan, og så er det svært at satse, når de så dygtigt kan tage pusten af kampen, siger Kent Nielsen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx