Af - 23/11-16 14:47

Smadrede Lamborghini: - Ork, jeg har tre mere!Smadrede Lamborghini: - Ork, jeg har tre mere!

Kasper Schmeichels holdkammerat Jeff Schlupp slap uskadt fra et uheld, der kostede hans lamborghini livet. Det tog han dog meget pænt.

storybild

Jeff Schlupp løber fra FC Københavns Rasmus Falk på græsset i Parken - Leicester-spilleren kan med garanti også køre fra FCK'ere på vejen hjem fra stadion. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Premier League-spilleren Jeff Schlupp var heldig, at han mandag morgen selv kunne gå uskadt væk fra vraget af sin million-dyre superbil, som han kørte galt i mandag morgen på vej til træning i Leicester City.

Bilen, en sort Lamborghini Huracan til en pris på den dyre side af en million kroner, var dog færdig, men det ødelagde ikke Jeff Schlupps gode humør:

- Pyt, jeg har tre andre biler at vælge imellem, sagde han ifølge engelske The Sun med et skuldertræk, da ambulance-folkene undersøgt, om han havde brug for hjælp. Det havde han ikke .

Wozniacki til sit yngre jeg: - Du må kun få EN ferrari!
Wozniacki til sit yngre jeg: - Du må kun få EN ferrari!


The Sun har snakket med et vidne, som siger, at Kasper Schmeichels holdkammerat er heldig, at han overhovedet har overlevet.

- Han var meget heldig, at han ikke kom alvorligt til skade eller endda slået i hjel. Man kan se, at bulen i bilen er lige, hvor hans hoved kunne have været. Jeg tror, en højere mand ville have stillet træskoene, siger han.

Ifølge The Sun, står Lamborghinien til 190.000 pund, hvilket svarer til godt 1,3 millioner danske kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx