Af Ritzau - 16/08-16 02:53

OL-kamera falder 20 meter og kvæster syv personerOL-kamera falder 20 meter og kvæster syv personer

Ingen er kommet alvorligt til skade, men episoden sætter igen spørgsmålstegn ved sikkerheden i Rio.

storybild

Syv personer kom til skade, da kamera faldt til jorden i den olympiske park i Rio de Janeiro. (Billede: Reuters/Toru Hanai)

Syv personer kom mandag til skade ved OL i Rio de Janeiro, da et kabel knækkede og et kamera faldt ned i en flok mennesker i den olympiske park.

To af de tilskadekomne er børn. Ingen har dog fået alvorlige kvæstelser i forbindelse med episoden.

Kameraet, der tilhører de brasilianske arrangørers officielle tv-enhed, faldt omkring 20 meter. Vidner fortæller, at der gik skrig igennem folkemængden.

- Jeg kiggede på kameraet og pludselig hørte jeg et stort knæk fra kablet, og kameraet røg mod jorden, siger Chris Adams, der er en del af den britiske gymnastikdelegation ved legene.

Optagelser på brasiliansk tv viser to kvinder sidde tæt på kameraet på jorden og se noget fortumlede ud. En kvinde blev fragtet fra stedet på en båre.

I alt fire personer kom på hospitalet efter episoden, men de ventes alle at blive udskrevet senere på dagen.

Selv om ingen kom alvorligt til skade, er sagen med til at tegne et billede af, at sikkerheden ikke er helt i top i Rio.

Tidligere er amerikanske svømmere blandt andet blevet udsat for væbnet røveri, og to ministre fra forskellige lande er også blevet frarøvet ejendele i forbindelse med legene.

/ritzau/Reuters

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx