Af - 14/11-16 10:31

Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'

Et skridt til siden: Sådan betegner engelsk Formel 1-ekspert Kevin Magnussens skifte til Haas. Han tror ikke, at Haas kommer til at køre om topplaceringerne i 2017.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen kommer heller ikke på podiet til næste år - det forudser den engelske Formel 1-ekspert, Adam Hay-Nicholls, der blandt andet skriver for den engelske avis Metro.

- Haas ligner et stærkt midterfelts-team, men de vil aldrig vinde løb eller titler, lyder den benhårde dom fra den engelske Formel 1-ekspert, Adam Hay-Nicholls, der blandt andet skriver for den engelske avis Metro.

Magnussen kritiserer regnvejrsafbrydelser i Brasilien
Magnussen kritiserer regnvejrsafbrydelser i Brasilien

Han kalder Kevin Magnussens skifte fra Renault til Haas for ‘et skridt til siden’, selv om han regner med, at danskeren i hvert fald i næste sæson godt kan give de gule Renault’er baghjul.

I går i Brasilien nåede ingen af Haas-bilerne over målstregen: Den ene Haas-racer crashede på vej mod startlinjen, og den anden stod af efter 60 omgange.
Det behøver dog ikke at være et skidt varsel om næste sæson:

- Alt i alt synes jeg, at 2016 var opløftende for Haas, og næste år er der en god chance for, at de kan slå Renault, som de har gjort i denne sæson, siger Adam Hay-Nicholls.

Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige
Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige

‘At slå Renault’ har dog aldrig været Kevin Magnussens ambition. Han har fra første dag haft VM-titlen som sit ypperste mål. Og det er nok lige optimistisk nok, mener Adam Hay-Nicholls:

- Jeg tror ikke, at Kevin Magnussen er en kommende verdensmester, siger han.

- Alt i alt er Kevin en solid og talentfuld Formel 1-kører, som fortjener at køre i en god bil midt i feltet. Men han har ikke sat verden i brand, og han er ikke i spil til et top-sæde. I disse tider vil teams have yngre fyre, som med det samme kommer ind og gør indtryk, ligesom Max Verstappen, siger Adam Hay-Nicholls.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen overlevede regn-kaos

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx