Af Ritzau - 25/08-16 08:27

Guardiola forsvarer upopulært fravalg af målmandGuardiola forsvarer upopulært fravalg af målmand

Citys manager Pep Guardiola mener, at han skal tage svære beslutninger, og det må tilhængerne leve med.

storybild

Joe Hart er uskarp, mens Pep Guardiola står knivskarpt i Manchester City under Champions League-kampen mod Steaua Bukarest. Nogenlunde sådan kan situationen i Manchester City også beskrives, fordi Hart er på vej til at blive degraderet. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

Fodboldklubben Manchester Citys nye manager Pep Guardiola får kritik af klubbens fans, fordi han er ved at sende den engelske landsholdsmålmand Joe Hart ud på et sidespor.

Da Manchester City onsdag tog det sidste skridt ind i Champions Leagues gruppespil med en sejr på 1-0 over Steaua Bukarest og samlet vandt 6-0, blev Joe Hart massivt hyldet af klubbens fans.

Det var første gang i denne sæson, at Joe Hart var med i en betydende kamp for Manchester City.

Han er blevet afløst af Willy Caballero i de tre første Premier League-kampe og når Barcelona-målmanden Claudio Bravos skifte til englænderne går i orden, bliver Joe Hart degraderet til tredjevalg.

Det gør ondt på 29-årige Hart og på klubbens fans, at hans kamp nummer 348 for Manchester City kan have været den sidste. Men Pep Guardiola slår fast, at alle må acceptere, at det nu er ham, som bestemmer.

- Jeg er her for at tage beslutninger. Jeg har været ærlig overfor Joe, jeg har været ærlig overfor klubben og overfor alle spillerne, siger Pep Guardiola ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Joe har gjort meget mere for klubben end jeg har. Jeg har kun været her i en måned, så jeg kan godt forstå tilhængerne, fortsætter manageren, som også understreger, at selv om han kan tage fejl, er det hans vej, holdet skal gå.

- Det er derfor, Manchester City kontaktede mig og bad mig blive den nye manager. Jeg tog imod og når jeg gør det, er man nødt til at følge mig. Man er nødt til at spille på den måde som jeg ønsker det, fortsætter han.

Den spanske manager har kritiseret Joe Harts evner til at sende bolden ud til medspillerne. Det betød, at fansene onsdag aften hyldede ham hver gang han afleverede til medspillerne.

I første halvleg sang tilhængerne onsdag aften "Sælg ikke Joe Hart, Citys nummer et." I anden halvleg fik ordene "rejs dig, hvis du elsker Joe Hart" nærmest hele tilskuermængden på Etihad Stadium til at stå op.

Joe Hart, som ikke vil kritisere Guardiola, fastholder, at man klarer det internt som "voksne mænd", er allerede sat i forbindelse med andre klubber i både England og Spanien.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sys Bjerre brød igennem med en sang...
bt.dk
Facebook har mistet 365 milliarder på...
bt.dk
Dansker undrer sig over pudsigt...
bt.dk
Efter stort snefald i nat: DMI har en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx