28/02-14 20:31

Kim Aabech nedlægger ViborgKim Aabech nedlægger Viborg

Kim Aabech stod for begge scoringer, da FC Nordsjælland problemfrit slog Viborg med 2-0 i Farum Park.

storybild

Kim Aabech scorede begge kampens mål (Billede: Polfoto)

FC Nordsjælland kom på sejrskurs i hjemmekampen mod Viborg, som blev besejret med 2-0. Kim Aabech stod for begge scoringer i opgøret.

Efter en sløj start på foråret med et nederlag i Esbjerg, skulle FC Nordsjælland fredag aften finde rytmen hjemme mod Viborg. Gæsterne kom tydeligvis for at forsvare et point hjem, men hjemmeholdet fandt hurtigt nøglen til de grønblusedes defensiv.

FCN får igen ram på Superligaens førerhold
FCN får igen ram på Superligaens førerhold

Mikkel Rask og Jacob Egeris i Viborgs midterforsvar havde mere end rigeligt at gøre med at håndtere Kim Aabech, der havde fået chancen fra start, efter et fint indhop og et mål i forårspremierens 1-2-nederlag i Esbjerg.

Aabech var her, der og alle vegne, og især ved bageste stolpe var den hovedstødsstærke forward en evig trussel. Viborg-målmand Michal Peskovic måtte flere gange hive store redninger op af ærmet, men det var ikke altid nok over for Aabech.

Kort før pausen vendte Aabech flot og gjorde det til 1-0, og efter pausen var det så med hovedet han efter en fin frisparkskombination reelt kunne aflive opgøret med målet til 2-0.

Gæsterne havde kampen igennem svært ved at true FC Nordsjællands bagkæde, der tydeligvis havde fået strammet op på organisationen i forhold til årets første kamp.

FC Nordsjælland snupper Kim Aabech i Lyngby
FC Nordsjælland snupper Kim Aabech i Lyngby

Superligaens topscorer Thomas Dalgaard var kampen igennem en skygge af sig selv. En enkelt gang fik han bolden i netmaskerne, men scoringen blev korrekt annulleret for offside. Derudover så man intet til den blonde målmaskine i opgøret.

FC Nordsjælland var reelt aldrig presset i fredagens kamp, som problemfrit kastede en 2-0-sejr af sig. De tre point sender Farum-klubben op på Superligaens femteplads, mens Viborg er tredjesidst, et enkelt point over stregen.

/ritzau/


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Superstjerne vender hjem med flere...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx