14/04-18 19:47

Leicester-manager håber på Schmeichel i næste kampLeicester-manager håber på Schmeichel i næste kamp

Leicester-manager Claude Puel er ærgerlig over nederlaget til Burnley, som ser ud til at tage syvendepladsen.

storybild

Leicester-keeper Kasper Schmeichel henvender sig til dommer Martin Atkinson efter at have modtaget en hård tackling fra Burnleys Ashley Barnes. Reuters/Ed Sykes

London. Leicester-keeper Kasper Schmeichel udgik lørdag i slutningen af 1-2-nederlaget på udebane til Burnley i Premier League.

En hård og alt for sen tackling fra Burnleys Ashley Barnes sendte Schmeichel i græsset, og den danske landsholdsmålmand blev skiftet ud efter 86 minutter.

Leicester-manager Claude Puel vurderede umiddelbart efter kampen, at det kun var slaget og håber, at Schmeichel kan være tilbage på banen hurtigt.

- Kasper fik et hårdt slag. Jeg håber, vi har ham til rådighed i den næste kamp, men vi må se søndag eller mandag, siger Claude Puel ifølge klubbens hjemmeside.

Med sejren konsoliderede Burnley syvendepladsen i ligaen, som kan give adgang til kvalifikationen i Europa League i næste sæson, hvis resultaterne i FA Cuppen flasker sig på en bestemt måde.

Leicester er på ottendepladsen nu ni point fra Burnley, og Puel lyder ikke til at tro på et Europa-eventyr efter sommerpausen.

- Det er vanskeligt, fordi vi mistede vores kurs mod Europa League. Men tillykke til Burnley, som fortjener det, siger Puel.

Leicesters næste kamp er hjemme mod Southampton på torsdag i Premier League.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
William og Kate forundrer: Bryder...
bt.dk
'Den store bagedyst': Dommer så noget...
bt.dk
Ubådssagen: Derfor vil livstid være...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx