Af Ritzau - 24/11-16 09:37

Kjeldsen og Olesen er med fremme i golfens World CupKjeldsen og Olesen er med fremme i golfens World Cup

Nogle af verdens bedste golfspillere dyster i disse dage i en stor turnering i Australien, og Danmark er med.

storybild

Thorbjørn Olesen udgør den ene halvdel af den duo, der repræsenterer Danmark ved World Cup of golf. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Christian Petersen)

Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen repræsenterer Danmark ved World Cup of Golf i australske Melbourne, og duoen er med i toppen.

Efter torsdagens første runde er danskerne placeret på en delt syvendeplads i 72 slag, hvilket svarer til Kingston Heath-banens par.

Den spanske duo Rafa Cabrera Bello og Jon Rahm fører turneringen i 69 slag - tre under par. Danmark er altså tre slag efter førerholdet.

Lige efter Spanien følger USA, Kina og Frankrig på en delt andenplads - et slag dårligere end spanierne.

I første runde blev der spillet foursomes, hvor der ligesom i Ryder Cup spilles to-mod-to, og hvert hold har kun én bold i spil. Spillerne fra holdet skiftes til at slå til bolden.

Det lykkedes Kjeldsen og Olesen at lave fire birdies undervejs, men de blev neutraliseret af lige så mange bogeys. På den måde var det en lidt svingende dansk runde.

Der spilles fourballs fredag. Her spilles der igen to-mod-to, men hver spiller benytter kun sin egen bold. Når hullet afsluttes, er det den bedste score blandt de fire spillere, som vinder hullet.

28 nationer er med i World Cup of Golf, som sluttes af søndag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand omkommet - faldt i iskoldt vand
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Stjerneskuespiller vil bruge sin...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx