Af - 08/01-17 17:43

Se hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i SydneySe hvad Caroline Wozniacki frygter på stranden i Sydney

Caroline Wozniacki elsker Australiens strande, hvor hun varmer op til næste turnering i Sydney: Der er dog én ting, som hun virkeligt frygter...

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Iført bikini og sit sædvanlige store smil, varmer Caroline Wozniack op til sin næste kamp i forberedelserne til Australian Open.


I en officiel WTA-video spiller hun den høflige gæst og roser alt, hvad Australien har at byde på. Bortset fra en ting, som gør hende rædsselsslagen.

Wozniacki skal op mod OL-guldvinderen i Sydney
Wozniacki skal op mod OL-guldvinderen i Sydney

- Jeg elsker Australien! Det er så dejligt et land, der er så mange ting at gøre, siger hun.

- Vejret er altid dejligt, strandene, maden, og menneskene. Jeg nyder det, det er meget afslappet, og det er det jeg godt kan lide, siger hun.

Wozniacki følte sig som målmand i tysk modvind
Wozniacki følte sig som målmand i tysk modvind

- Jeg elsker strandene, der så mange smukke strande her i Sydney, og i Australien, siger hun før hun tilføjer:

- Men jeg er en lille smule rædselsslagen for hajerne!

Se videoen her:

Som videoen afslører, så skal Caroline Wozniacki nok ikke gøre sig forhåbninger om en karriere på paddle-boardet, når hun stopper med tennis. Det har hun dog en god undskyldning for:

- Bølgerne var lidt hårde, så man kunne ikke se mine evner for paddle-boarding i dag, griner hun.

Når det bliver alvor, skal Caroline Wozniacki på banen møde den olympiske guldvinder, Monica Puig.

LÆS OGSÅ: Wozniacki falder fuldstændig sammen i Auckland-exit

LÆS OGSÅ: Wozniacki: - Det kører fra starten af!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
14-årige Jonas kom i kæmpegæld på...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx