21/10-17 18:27

Silkeborg-matchvinder roser defensiv disciplinSilkeborg-matchvinder roser defensiv disciplin

Silkeborg holdt lørdag nullet for blot anden gang i sæsonen, da mandskabet vandt 1-0 hjemme over Sønderjyske.

storybild

Robert Skov blev matchvinder med et frisparksmål, da han scorede mod Sønderjyske i overtiden. Scanpix/Henning Bagger

Silkeborg. Silkeborgs Robert Skov blev lørdag den helt store helt, da han dybt inde i overtiden scorede direkte på et frispark og kunne sikre sit hold en hjemmesejr på 1-0 over Sønderjyske i Alka Superligaen.

Selv vil matchvinderen dog hellere fremhæve sine holdkammeraters arbejde i forsvaret end sin egen flotte overtidsscoring.

- Forsvaret leverede en kæmpe indsats, så det skal de have meget ros for. Thomas Nørgaard havde en vild redning i slutminutterne, så det er ligeså meget ham, der vinder kampen for os, som det er mit frisparksmål, siger Robert Skov.

- Det var en forløsende sejr, og det var fantastisk at se mit frispark gå i mål. Jeg synes, vi var det bedste hold, så det var bestemt ikke bare mit frisparksmål, der gjorde, at vi vandt.

Også Silkeborgs træner, Peter Sørensen, tildeler forsvaret stor ros for lørdagens sejr. Inden opgøret havde holdet lukket 12 mål ind i de seneste tre kampe, og der var derfor også ekstra fokus på de defensive pligter mod Sønderjyske.

- Vi holdte nok en mand mere tilbage, end vi sædvanligvis ville gøre. Jeg valgte at fokusere på at lukke ned defensivt, og så var jeg overbevist om, at vores offensive kvaliteter nok skulle skabe chancer, siger Peter Sørensen og fortsætter.

- Vores forsvarsspillere leverede en meget, meget flot kamp og vandt alle dueller. Vi manglede lidt skarphed, men når forsvaret lukker så godt ned, så behøver vi kun en enkelt scoring fra Roberts Skov fremragende fod.

- Vi har været igennem en hård periode, og nu er det rart at kunne tage tre point i stedet for at stå og snakke om, at vi har spillet godt uden at vinde, afslutter Peter Sørensen.

Silkeborg møder næste gang Helsingør på udebane.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx