Af Jakob Melgaard - 31/08-16 21:50

Bestået: Både ‘Plan A’ og ’Plan B’ gav mål til DanmarkBestået: Både ‘Plan A’ og ’Plan B’ gav mål til Danmark

Åge Hareides landshold viser gode takter før VM-kvalifikationenskampen mod Armenien - scorede mod Liechtenstein med både ‘Plan A’ og ‘Plan B’.

storybild

Danmark - Liechtenstein , venskabskamp, A-landsholdet, Casa Arena, Horsens , 31.august: Danmarks Nicolai Jørgensen scorer sit andet mål til 2-0 (foto: Henning Bagger / Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Pyha: Danmark KAN godt finde ud af at score mål mod et defensivt indstillet landshold, der forsvarer sig med alle mand bagude. Testkampen mod Liechtenstein onsdag aften blev vundet uden problemer med 5-0.

Og skulle det vise sig, at det bliver noget sværere, når det på søndag gælder for alvor i VM-kvalifikationskampen mod Armenien. Så viste Andreas Cornelius, at Plan B også fungerer efter hensigten.

Ok, det var kun Liechtenstein, men som Brian Laudrup sagde på Kanal 5 mod slutningen af kampen:

- Tegningen til noget rigtigt, rigtigt spændende har vi set her til aften.

Simon Kjær: Jeg har rutinen til at blive anfører
Simon Kjær: Jeg har rutinen til at blive anfører

Nicolai Jørgensen startede på toppen og med to mål i første halvleg viste han, at han har fået pudset målnæsen på det helt rigtige tidspunkt. Viktor Fischer var også med fra start og var ganske tæt på at score i flere omgange, men måtte nøjes med at score til 4-0 efter en times spil, da han satte indersiden på et skud fra Nicolai Jørgensen. 5-0-målet blev scoret af debutanten Jens Stryger Larsen.

Men det mest interessante mål, var måske det til 3-0. For det var nemlig det, der viste, at Åge Hareides backup-taktik også fungerer: I pausen blev anfører Simon Kjær taget ud til fordel for Andreas Cornelius i et forsøg på at simulere en situation, hvor Danmark skal score et mål her-og-nu.

Alt rødt er væk: Sådan ser fodboldlandsholdets nye dragt ud
Alt rødt er væk: Sådan ser fodboldlandsholdets nye dragt ud

Og den mission virkede perfekt: Inden der var spillet fire minutter af anden halvleg havde Andreas Cornelius elegant scoret til 3-0.
Det er godt at vide, hvis Danmark på søndag stadig mangler et mål mod slutningen af kampen mod Armenien. Så kan Åge Hareide trygt tage sin Plan B frem fra skuffen og sende Andreas Cornelius på banen.

Danmark-Armenien spilles i Parken på søndag klokken 18.00.

LÆS OGSÅ: Landsholdsstopper ser stor fordel i Gladbach-samarbejde

LÆS OGSÅ: Durmisi: Klubskifte rykker mig flere niveauer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx