Af Bo Poulsen - 31/05-14 16:04

Kessler: Han er min favoritKessler: Han er min favorit

Mikkel Kessler regner med, at Carl Froch vinder boksekampen mod George Groves på Wembley i London.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Der venter måske Mikkel Kessler en kamp mod vinderen af lørdagens boksekamp mellem Carl Froch og George Groves. Og derfor er boksebraget ekstra interessant for danskeren.

Kessler vurderer, at Froch vinder kampen, selv om Groves var tæt på at vinde det seneste indbyrdes opgør. Ved den lejlighed var Froch i gulvet allerede i første omgang, men endte med at vinde kampen.

Linse Kessler sigtet for tyveri og ulovlig indtrængen
Linse Kessler sigtet for tyveri og ulovlig indtrængen

Kessler: 'Linse ville gerne have at jeg stoppede'
Kessler: 'Linse ville gerne have at jeg stoppede'

- Bookmakerne har Groves som svag favorit, men jeg tror en lille smule mere på Froch. Han må have lært af sine fejl fra den første kamp.

- Det skal han have, hvis han skal kunne vinde, men jeg tror også, Froch er så klog, så han kommer med noget nyt. Under alle omstændigheder glæder jeg mig bare til at se en helt vild boksekamp, siger Kessler til Ekstra Bladet.

Kessler er selv til stede, når boksekampen afvikles på Wembley Stadium i London lørdag aften. Og han glæder sig til at se, om Froch er blevet klogere siden sidste møde med Groves.

Kessler bokser videre: - Jeg går all-in
Kessler bokser videre: - Jeg går all-in

- Froch tog alt for let på det og havde ikke sine parader oppe. Mentalt - at få sådan to på skallen, så man ryger i gulvet - der skal man altså være stærk for at komme op og komme ind i kampen igen.

- Det tager jeg hatten af for. Han blev ramt og ramt og ramt. Men Groves brugte alt, alt for mange kræfter. Det kunne jeg se allerede i anden omgang, siger Kessler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
29-årig tv-kok Matt Campbell død...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx