19/09-17 12:01

Sanne Troelsgaard: Vi har holdt os i gang hele ugenSanne Troelsgaard: Vi har holdt os i gang hele ugen

De danske fodboldkvinder har hele tiden troet på, at de skulle spille VM-kvalifikationskampen ude mod Ungarn.

storybild

Fodboldlandsholdets Sanne Troelsgaard, som her ses under EM-kampen mod Tyskland, troede hele ugen på, at hun skulle spille tirsdagens kamp mod Ungarn. Scanpix/Kay Int Veen/arkiv

Györ. Mange havde regnet med, at de danske fodboldkvinder ville stille op i en stærkt svækket udgave i tirsdagens VM-kvalifikationskamp ude mod Ungarn.

På grund af konflikten mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen, kunne landstræneren blive nødt til at udtage et reservehold, lød det fra unionen.

Sådan endte det ikke. Det er alle de danske profiler, EM-sølvvinderne, der spiller kampen, da konflikten mandag midlertidigt blev løst med en delaftale.

Det var dog ikke overraskende for spillerne. De har i den seneste uge hele tiden troet og trænet intenst på at spille mod Ungarn.

Det fortæller Sanne Troelsgaard, der ligesom de øvrige spillere havde pakket tasken og var klar til afgang.

- Vi har heldigvis holdt os i gang hele ugen, vi har trænet, og vi har haft otte-ni pas. Vi har været fuldt fokuserede og trænet det, vi skulle, siger Troelsgaard til Ekstra Bladet.

Derudover har spillerne fået tilsendt videoklip med Ungarn, som de har nærstuderet, mens konflikten eskalerede.

Troelsgaard blev først lidt urolig søndag aften, da der stadig ikke var fundet en løsning. Men selv da bevarede hun roen.

- Vi har hele tiden villet spille denne kamp og har egentlig ikke været nervøse for, den ikke blev til noget.

- Vi har sgu forholdt os i ro, vi spillere. Vi har stået sammen og stille og roligt bevaret overblikket. Det sammenhold, håber jeg også, gavner os tirsdag aften, siger hun til avisen.

Troelsgaard og de øvrige spillere fik besked om mandag klokken 11.50, at de skulle spille kampen. Under tre timer senere sad de på et fly på vej til Ungarn.

- Den besked havde vi ventet på, så det var en forløsning, men som sagt: Taskerne var pakket faktisk hele ugen.

- Men da det endelig kom, og vi løb ud i taxierne, så sad vi lige og smilede lidt til hinanden, fortæller hun til Ekstra Bladet.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
United-fans er sure trods sejr: HAN...
bt.dk
To savnes efter laviner i Alperne...
bt.dk
Bombe i Venstre: Løkke vil fyre Søren...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx