Af Ritzau - 06/03-17 15:03

Zidane har fuldt offensivt arsenal med til NapoliZidane har fuldt offensivt arsenal med til Napoli

Zinedine Zidane har sine to største offensive stjerner tilbage i truppen til kampen mod Napoli tirsdag.

storybild

Cristiano Ronaldo er med i den Real Madrid-trup, som tirsdag skal forsøge at spille sig i kvartfinalerne i årets Champions League. (Billede: Scanpix/Javier Soriano)

Real Madrid-træner Zinedine Zidane kan atter råde over alle sine offensive trumfkort til returopgøret mod Napoli i Champions Leagues ottendedelsfinaler i fodbold.

Gareth Bale sad udenfor i weekendens ligakamp mod Eibar med karantæne, mens Cristiano Ronaldo stod over med en lille skade.

Sidstnævnte er blevet frisk igen, og de er begge en del af den trup, som er rejst til Napoli for at forsvare 3-1-føringen fra første kamp.

Ingen af dem var dog savnet i lørdagens udekamp mod Eibar, hvor Real Madrid efter et par svingende præstationer på det seneste vandt sikkert med 4-1, selv om mange stamspillere blev sparet.

Ud over Ronaldo og Bale var folk som Marcelo, Dani Carvajal, Raphaël Varane, Isco og Toni Kroos fraværende i startopstillingen mod Eibar.

I tirsdagens andet Champions League-opgør er Arsenal på "mission impossible", når Arsene Wengers tropper skal forsøge at vende 1-5 til samlet gevinst mod Bayern München.

Men London-holdet har allerede på forhånd lidt et offensivt knæk.

Mesut Özil har været syg, og han er ikke med i truppen til kampen.

- Han var syg, og han var ude i hele sidste uge. Han har kun haft en træning i går (søndag, red.). Jeg tror ikke, han er fysisk klar til at være i truppen, siger Wenger ifølge AFP.

Den tyske kreatør var heller ikke med i weekendens kamp mod Liverpool, som Arsenal tabte 1-3.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx