14/09-13 20:11

Ståle: Kæmpe brøler af dommerenStåle: Kæmpe brøler af dommeren

FCK-træner Ståle Solbakken langede ud efter dommer Jens Maae efter 1-1-resultatet mod Esbjerg i Parken.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det lignede længe et nyt nederlag til FC København, der lørdag fik besøg af Esbjerg i Superligaen. Nede med 0-1 fik Cesar Santin dog skabt glæde i Parken, da han gjorde det til slutresultatet 1-1 fem minutter før tid.

Men ifølge FCK-træner Ståle Solbakken burde Esbjergs føringsmål af Jakob Ankersen ikke have været godkendt. Nordmanden mente, at afleveringen fra Pape Pate Diouf skulle have været underkendt.

- Man må anerkende, at Esbjerg er gode til de hurtige frispark, og det skal de have kredit for. Når det er sagt, så var det en kæmpe brøler af dommeren (Jens Maae, red.).

LÆS OGSÅ: Cesar Santin afværger FCK-fiasko i Parken

- For det første var det et tyndt frispark, men Pape spillede bolden, mens den stadig var i bevægelse, og så er det altså rigtigt svært at forsvare, selvom vi burde have været på plads, siger Solbakken.

Kampen igennem havde løverne fra hovedstaden store problemer i defensiven, hvor Esbjerg let spillede sig igennem til store chancer. Men Solbakken var alligevel godt tilfreds.

- Første halvleg var ikke god, og vi smed mange bolde væk. Men efter pausen fik vi mere intensitet og fight på banen, og det kom til udtryk i vores spil.

- Vi fik presset dem helt ned og havde fem store chancer. Så vi kan være tilfredse med vores indstilling og vores evne til at komme tilbage.

- Det var svært at presse tungt til sidst, da vi kun var 10 mand, og mange af vores spillere måtte spille på uvante positioner. Men alt i alt er jeg godt tilfreds, siger Solbakken.

FC København har fortsat den første sejr på hjemmebane i den nye sæson til gode. Seneste sejr i Parken kom i hus i marts måned, hvor AC Horsens blev besejret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Manden bag 90'er-fest: Det var...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Rørt kronprins Frederik hyldet på...
bt.dk
Det betyder Meghan Markles nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx