Af - 05/09-13 14:52; Opdateret: 05/09-13 15:06

UEFA: Esbjerg skrev IKKE Mohammed Fellah på listenUEFA: Esbjerg skrev IKKE Mohammed Fellah på listen

Esbjergs nyindkøb, Mohammed Fellah, kommer ikke til at spille med i Europa Leagues gruppespil. Det slår UEFA fast efter at have dobbeltjekket papirerne.

storybild

(Billede: Polfoto)

- Jeg har tjekket papirerne, og han var ikke inkluderet på listen, vi fik fra Danmark, fortæller en UEFA-talsmand til metroxpress.
Og han har endda både tjekket UEFA's computere, og en underskrevet fax fra Danmark: Mohammed Fellahs navn finder han ingen steder.

LÆS OGSÅ: Ups, Esbjerg-spiller ikke tilmeldt Europa League

Dermed skyder han effektivt det håb ned, som man i Esbjerg ellers luftede tidligere på dagen, da man lagde op til, at det manglende navn på listen kunne skyldes en fejl fra UEFA's side.

Mohammed Fellah selv har til norsk tv sagt, at netop kampene i Europa League ellers var en stor del af årsagen til, at han overhovedet valgte Esbjerg.

- Det havde meget at sige, ja. Det var en af de store grunde. Men jeg satser på, at det ordner sig. Jeg må tjekke med sportsdirektøren, hvad der er sket, siger han til Tv2.no

Et opkald til UEFA i Geneve afslører dog rimeligt hurtigt, hvad der er sket: Esbjerg har tilsyneladende glemt sin nye spiller, og det er bare ærgeligt.

På spørgsmålet om, der overhovedet ikke er noget, som Esbjerg kan gøre for at få Mohammed Fellah med i gruppespillet, lyder UEFA's svar kort og kontant: - Nej!

Mohammed Fellah kan dog stadig få lov til at spille med i Europa League - hvis Esbjerg ellers går videre fra gruppe. Ifølge UEFA's reglement må hver klub nemlig tilføje tre nye navne til listen over spilleberettigede spillere, når den pågældende klub når til 1/16-finalerne. Deadline er i så fald midnat 3. februar 2014, og som UEFA skriver:
- Denne deadline må ikke overskrides.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Læs Liverpool-stjernens fortryllende...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx