Af Ritzau - 17/12-16 18:01

Amartey redder point til Leicester i Schmeichel-comebackAmartey redder point til Leicester i Schmeichel-comeback

Jamie Vardy fik direkte rødt kort, da Leicester fik 2-2 i Stoke i Kasper Schmeichels comeback-kamp.

storybild

Jamie Vardys røde kort fik først Leicester-spillerne til at brænde sammen, men siden leverede spillerne et stort comeback. (Billede: Reuters/Anthony Devlin)

Leicester lignede et hold på knockoutens rand, før den tidligere FC København-spiller Daniel Amartey sikrede mesterholdet det ene point i Stoke trods mere end en time i undertal.

To minutter før tid dukkede Amartey op og headede 2-2-målet i kassen. Det blev kampens slutresultat, og dermed er Leicester tre point over nedrykningsstregen.

I målet var Kasper Schmeichel vendt tilbage efter halvanden måneds skadepause, og han var med flere gode redninger med til at holde Leicester inde i kampen.

Danskerens bedste redning kom allerede efter fem minutter, da han med en formidabel fodparade afværgede en afslutning fra en fri Jonathan Walters tæt under mål.

Kampen tog en dramatisk drejning efter knap en halv times spil, da sidste sæsons målhelt Jamie Vardy blev smidt ud med et meget diskutabelt direkte rødt kort.

Vardy kom først på bolden i en glidende tackling, men Mame Biram Diouf blev samtidig fældet. Det takserede dommer Craig Pawson til et rødt kort til stor overraskelse for Vardy og holdkammeraterne.

Ni minutter senere brokkede de blåklædte spillere sig igen, da der blev dømt straffespark, efter Danny Simpson havde hånd på bolden.

Bojan Krkic sendte Schmeichel mod den ene side og bolden mod den anden, så Stoke kom i front 1-0.

Leicester-spillerne blev mere og mere frustrerede over dommerkendelserne, og inden pausen nåede fem spillere at blive noteret for gult kort. I anden halvleg fulgte yderligere et gult kort til gæsterne og to til hjemmeholdet.

Første halvlegs sidste aktion var målet til 2-0. Joe Allen sparkede bolden i et tomt mål, da bolden via stolpen og Kasper Schmeichels ryg havnede hos waliseren. Leicester lignede på det tidspunkt et hold i opløsning.

Efter pausen hev den danske målmand flere gode redninger frem, og pludselig var Leicester med i kampen igen med et mål i den anden ende.

Leonardo Ulloa fik akkurat headet bolden ind over stregen. Målet blev anerkendt, da kampens dommer via målteknologi fik en melding på sit ur med beskeden om, at bolden var inde.

Leicester pressede på for en udligning, og det lykkedes med indlægget til en flyvende Daniel Amartey efter 88 minutters spil.

I Middlesbrough måtte Viktor Fischer lade sig udskifte allerede efter 11 minutter med en skade. Fischers holdkammerater sørgede for en 3-0-sejr over Swansea.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Historisk kro brændt ned til grunden
bt.dk
Kendt tv-ekspert boede på krisecenter...
bt.dk
Annette Heick: Er din kone blevet mand?
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx