Af Ritzau - 10/11-16 17:59

Skandaleramt englænder stopper i Rangers FCSkandaleramt englænder stopper i Rangers FC

Joey Barton og Rangers FC har indgået aftale om at ophæve midtbanespillerens kontrakt, meddeler klubben.

storybild

Joey Barton er færdig i skotske Rangers FC, hvor parterne har ophævet kontrakten. Arkivfoto (Billede: Reuters/Russell Cheyne)

Joey Barton er færdig i skotske Rangers FC.

Den kontroversielle engelske midtbanespiller fik torsdag ophævet sin kontrakt i den skotske klub med øjeblikkelig virkning.

Parterne havde oprindeligt papir på hinanden frem til maj 2018, efter at han skiftede til Glasgow-klubben i sommer.

34-årige Barton havde senest karantæne i den skotske klub i seks uger. Det skete, efter at han var involveret i en batalje med en medspiller på træningsbanen.

Midtbanespilleren vendte tilbage til træning for nylig. Men rygterne i britisk presse har de senere dage gået på, at der blev forhandlet om en ophævelse af kontrakten.

Joey Barton har tidligere spillet i klubber som Manchester City, Newcastle, Queen's Park Rangers og Burnley. Han har også en fortid i franske Marseille.

Den kontroversielle spiller har flere gange haft karantæner for sin opførsel både på og uden for banen.

Joey Barton afsonede en fængselsstraf på seks måneder i 2008, efter at han indrømmede at have deltaget i overfald og slagsmål.

I begyndelsen af oktober blev han mistænkt for at have spillet ulovligt på 44 fodboldkampe fra 1. juli til 15. september.

Det skete, da Skotlands Fodboldforbund (SFA) iværksatte en sag mod Barton.

SFA har skrappe regler, når det handler om aktive spilleres spil på fodboldkampe. Det er strengt ulovligt ifølge reglerne i Skotland, og det kan medføre en længere karantæne.

For få dage siden meddelte britiske medier, at Joey Barton var ramt af stress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx