30/09-17 19:18

Hobros målhelt: Sindssygt at tage rekordenHobros målhelt: Sindssygt at tage rekorden

Pål Alexander Kirkevold scorede lørdag for ottende kamp i streg. Det er en tangering af en superligarekord.

storybild

Hobro. Da Hobro og OB lørdag eftermiddag spillede 1-1 i Alka Superligaen, var det atter med nordjydernes skarpe angriber Pål Alexander Kirkevold i målscorerens rolle.

Det var ottende kamp i træk, den norske ligatopscorer fik sat bolden i kassen, og dermed tangerede han Peter Møller og Ebbe Sands rekord.

- Det er superfedt for mig personligt. Selv om det selvfølgelig har noget med held at gøre, viser det også, at jeg er dygtig foran mål, siger Kirkevold.

- Jeg tænker ikke på, at det er et mål i sig selv at sætte en ny rekord. Jeg går altid på banen for at score mål. Men kan jeg tage rekorden, så ville det da være sindssygt, siger den norske angriber.

Han har kontraktudløb efter denne sæson, men han har ikke travlt med at få skrevet under på en ny kontrakt med nordjyderne.

- Jeg tænker ikke så meget på det lige nu. Jeg er godt klar over, at jeg har gode kort på hånden. Transfervinduet er lukket nu, så jeg har god tid til at træffe en beslutning, siger den norske angriber.

Han vil gerne prøve sig af i en større liga, men om det skal være efter denne sæson, ved han ikke.

- Jeg spillede en god kamp mod OB. Bliver jeg ved med at udvikle mig, så kommer der helt sikkert en større liga og kigger i min retning, vurderer Pål Alexander Kirkevold.

Cheftræner Thomas Thomasberg hylder sin norske spids, og vil gerne se ham fortsætte i klubben.

- Vi (Hobro red.) kæmper hårdt for at holde på Pål. Vi er glade for ham og samtidigt kan jeg sagtens se ham udvikle sig yderligere her hos os, siger Thomasberg.

Pål Alexander Kirkevold kan tage rekorden alene, hvis det lykkes for ham at score mod AC Horsens i næste runde af Alka Superligaen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

17-årig piges køreprøve ødelagt af...
bt.dk
FCM-boss svarer igen: Brøndby-ejer...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Far til 14-årige og udviste Yiming:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx