Af - 04/06-16 16:16

Jannik Vestergaard lavede det perfekte mål, som ingen såJannik Vestergaard lavede det perfekte mål, som ingen så

Jannik Vestergaard fortæller, at han var bitter da ingen så hans drømmemål - men så blev han et viralt hit, der gik verden rundt på de sociale medier

storybild

Jannik Vestergaard blev først bitter over at ingen så målet... (Billede: Scanpix)

Tænk engang, hvis du scorede et fuldstændigt vanvittigt flot mål... og ingen så det!?

Ville du være bitter?

Det var landsholdets Jannik Vestergaard, da han i efteråret scorede sit livs flotteste mål under opvarmningen til en Bundesligakamp: Han vippede bolden over sit eget hoved og hamrede en helflugter helt op i målhjørnet med et drøn af et spark - og ingen af holdkammerater så det...

Se målet her:

Lige i det bolden hamrer ind i krydset, stopper videoen, så man når ikke at se Jannik Vestergaards reaktion.

- Jeg vender mig om og prøver at se om nogle af mine holdkammerater har set det, men der er ikke rigtigt nogen, der har opdaget det, fortæller han om situationen, hvor han tror, at han har scoret et drømmemål til ingen verdens nytte.

Vestergaard: Jeg drømmer om at spille i en topklub
Vestergaard: Jeg drømmer om at spille i en topklub

- Jeg fik slet ikke nogen anerkendelse for det lige i øjeblikket, så der synes jeg, at det var lidt ærgerligt, at der ikke rigtig var nogen, der så det, fortæller han.

Den langhårede Werder Bremen-forsvarer har dog fået masser af anerkendelse siden da. Allerede dagen efter målet, blev den danske forsvars-bomber et viralt hit, da videoen blev delt igen og igen.

- Jeg blev meget overrasket dagen efter, da jeg så, at det var optaget på video. Det var selvfølgelig sjovt. Jeg har ikke lavet sådan et mål før, og jeg ved heller ikke, om jeg kommer til det igen, så det var meget sjovt, at det blev foreviget, siger han.

- Jeg kan godt lave den over hovedet, den virker næsten hver gang, men om jeg kan flugte den op i hjørnet igen... Der skal nok et par forsøg til, indrømmer han.

LÆS OGSÅ: Kun klubberne står i vejen for Vestergaard-skifte

LÆS OGSÅ: Vestergaard ser bort fra landsholdschance i klubvalg

LÆS OGSÅ: Werder Bremen og Vestergaard redder sig i Bundesligaen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx