02/01-14 22:13

Fodboldpræsident er vred over latterligt filmeriFodboldpræsident er vred over latterligt filmeri

Fifa-præsident Sepp Blatter vil have dommerne til at slå hårdere ned på spillere, der foregiver en skade.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Film er efterhånden blevet en del af gamet i professionel fodbold, men det er ikke en udvikling, som præsidenten for det internationale fodboldforbund Fifa er glad for.

Sepp Blatter raser i det kommende nummer af nyhedsbrev Fifa Weekly, der udkommer fredag, over tendensen til at overspille en skade eller snyde sig til et straffespark.

VM-stadion smadret af kran: Flere døde
VM-stadion smadret af kran: Flere døde

- Selv om skuespil er utroligt unfair og ser latterligt ud i langsom gengivelse, så er det som om, at nogen anser det for at være smart eller endnu værre harmløst, skriver Blatter.

Schweizeren er enormt irriteret over at se en tilsyneladende halvdød spiller rejse sig kort efter, som om intet var hændt.

- Sidelinjen lader til at have genoplivningskræfter, som selv førende medicinske specialister ikke kan forklare, lyder det sarkastisk fra Fifa-bossen.

Han mener, at dommerne må skride ind, hvis de fornemmer, at en spiller har overdramatiseret en skade.

Fifa-præsident: VM skal spilles om vinteren
Fifa-præsident: VM skal spilles om vinteren

- Når en skadet spiller vil tilbage på banen lige efter, at han er blevet båret ud, kan dommeren lade spilleren vente, indtil undertallet har haft en effekt på spillet.

- Det svarer i praksis til at få en tidsbegrænset straf, og det kunne få spillerne på bedre tanker, lyder forslaget fra fodboldpræsidenten.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx