Af Ritzau - 11/12-16 17:35

Andreas Christensens lange tå stopper Gladbachs kriseAndreas Christensens lange tå stopper Gladbachs krise

Efter otte ligakampe uden sejr lykkedes det endelig Mönchengladbach at sikre sig tre point med 1-0 over Mainz.

storybild

Jannik Vestergaard og Andreas Christensen var med til at holde Gladbach-målet rent i 1-0-sejren over Mainz. (Billede: Scanpix/Federico Gambarini)

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen er dagens mand i Mönchengladbach, efter at forsvareren sikrede sit hold en yderst tiltrængt 1-0-sejr over Mainz søndag eftermiddag.

Christensen stod for kampens enlige mål et kvarter før tid, da han med en lang tå og højre yderside bugserede en løs bold ind bag Mainz-keeper Jonas Lössl.

Dermed lykkedes det endelig for Gladbach at sikre sig tre point efter en stime på otte bundesligakampe uden sejr.

Det var dog tæt på at gå galt til sidst, da Mainz fik bolden i nettet, men målet blev lettere uforståeligt annulleret for frispark mod målmand Yann Sommer.

Med sin kendelse sørgede dommeren for, at Gladbach-forsvaret med Christensen og Jannik Vestergaard i midten holdt målet rent mod et ellers hårdt kæmpende Mainz-hold.

Gæsterne var i store perioder det farligste hold, og det var tydeligt, at den seneste tids sløje resultater har tæret på Gladbach-spillernes selvtillid.

Derfor blev slutfasen også en nervøs omgang, hvor boldene desperat blev ekspederet ud af farezonen i håbet om et par sekunders ro.

Dybt inde i overtiden burde hjemmeholdet dog have scoret for anden gang, da Mahmoud Dahoud og Nico Schulz var alene med Lössl, men Dahouds tværpasning kiksede totalt, og så var den mulighed forpasset.

Sejren bringer Gladbach et skridt væk fra bundregionerne og op på 12.-pladsen med 16 point. Mainz er nummer 11 med et point mere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Vulkanudbrud på ferieø: Flod af lava...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx