Af Ritzau - 19/11-16 18:13; Opdateret: 19/11-16 20:40

Messi-løse Barcelona smider point mod MalagaMessi-løse Barcelona smider point mod Malaga

FC Barcelona leverede en skidt indsats uden en syg Lionel Messi, og det kostede overraskende point mod Malaga.

storybild

I fraværet af Lionel Messi og Luis Suarez havde Barcelona meget svært ved at få offensiven til at klikke hjemme mod Malaga. (Billede: Scanpix/Lluis Gene)

FC Barcelona uden en syg Lionel Messi og en karantæneramt Luis Suarez var en tynd kop te i lørdagens hjemmekamp mod Malaga i ligaen.

Et idéforladt mesterhold formåede først at skabe reelle chancer i kampens slutfase, hvor man var en mand i overtal, men det blev til et overraskende pointtab efter 0-0.

Luis Enriques tropper dominerede totalt i boldbesiddelse, hvor man havde bolden i 82 procent af tiden før pausen, men afleveringerne gik alt for ofte på tværs af banen frem for i længderetningen.

Malaga bød ikke ind med noget som helst andet end et par forkølede afslutninger efter kontraangreb i første halvleg, men til gengæld stod gæsterne solidt i defensiven.

Det betød, at Barcelona kun få gange skabte farlige situationer, som sjældent blev til større chancer. 0-0 ved pausen.

Tendensen fortsatte i anden halvleg, og efter 56 minutter var det tæt på at gå galt for Barcelona.

Juan Carlos blev spillet i dybden og rundede Barcelona-målmand Marc-André ter Stegen, men Malaga-spilleren sendte bolden i sidenettet fra en halvspids vinkel.

I modsatte ende kæmpede hjemmeholdet stadig med at skabe chancer. 20 minutter før tid fik de forsvarende mestre dog en hjælpende hånd.

Malagas Diego Llorente lavede et professionelt og lidt hårdt frispark på Neymar, som var i fremdrift, og det takserede dommeren til et direkte rødt kort.

Den beslutning virkede umiddelbart noget hård, og det gav Barcelona et endnu større overtag i spillet

Først i de sidste ti minutter kom chancerne for Barcelona, men de blev til gengæld også store.

Hjemmeholdet fik annulleret et mål, som ellers så ud til at være lige efter bogen, og Gerard Pique følte sig snydt for et straffespark i kampens slutfase.

Forløsningen kom aldrig trods næsten syv minutters tillægstid, og så endte det uden scoringer på Camp Nou, hvor Malaga fik endnu et rødt kort dybt inde i overtiden.

Sevilla, som fortsat er uden knæskadede Michael Krohn-Dehli, balancerede på randen af nederlag ude mod Deportivo La Coruña, men i kampens sidste minutter vendte man 1-2 til 3-2-sejr.

Daniel Wass og Pione Sisto fik begge spilletid, da Celta Vigo tabte 0-1 ude mod Eibar. I en dramatisk afslutning fik Celta hele fire gule kort og to røde fra det 86. minut og frem - blandt andet et gult og et rødt kort efter slutfløjt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Casper satte vild rekord over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx