Af - 24/02-16 14:29

Ældre end din far! Ukrainsk superveteran vil smadre Citys CL-drømmeÆldre end din far! Ukrainsk superveteran vil smadre Citys CL-drømme

Olexandr Shovkovskiy debuterede For Dynamo Kiev i Champions League for 21 år siden. I aften står han over for Manchester Citys stjerner.

storybild

Olexandr Shovkovskiy har været Dynamo Kievs målmand siden 1993. I aften skal han stoppe Manchester Citys stjerner. (Billede: Polfoto/Sergei Chuzavkov)

Da Olexandr Shovkovskiy debuterede i Champions League med Dynamo Kiev skulle der stadig gå et par måneder før Manchester City-stjernen Raheem Sterling blev født i december 1994.

I aften kan den nu 41-årig målmand smadre Sterling og de andre City-stjerners drømme om endelig at triumfere i Champions League. Det sker, når de stenrige Premier League-stjerner møder Dynamo Kiev i 1/8-finalen.

- Det er et hold af verdensstjerner. Jeg føler, at vi godt kan spille lige op med City og slå dem ud, for de har en del problemer at slås med, siger Shovkovskiy.

Formsvage Manchester City er presset før CL-kamp i Kiev
Formsvage Manchester City er presset før CL-kamp i Kiev

Wenger efter Barcelona-bet: Det er næsten umuligt nu
Wenger efter Barcelona-bet: Det er næsten umuligt nu

Den levende målmandslegende vogtede buret sidst det ukrainske storhold var i knockout-fasen i Champions League tilbage i 2000-sæsonen.

Ligesom han også var sidsteskansen året før, da Dynamo med Andriy Shevchenko og nuværende træner Sergei Rebrov nåede helt frem til semifinalen.

- Spillet har ændret sig siden dengang, takket være Champions League og Europa League. Det er blevet hurtigere og taktisk mere varieret. I dag er selv målmanden en del af det opbyggende spil, siger målmanden.

Læs alt om kampen her på MX.DK i aften.


LÆS OGSÅ: Lionel Messi: - Mangler stadig returkampen...

LÆS OGSÅ: Dominerende Barcelona slår Arsenal med to Messi-mål

LÆS OGSÅ: Mastodonter flekser muskler i mesterligaen

LÆS OGSÅ: Barcelona-boss frygter engelske klubbers rigdom

LÆS OGSÅ: FCM's supertalenter jagter mere succes i Barcelona

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx