Af Ritzau - 19/08-16 20:42

Kasper Hjulmand: Godt at få standset stimen af nederlagKasper Hjulmand: Godt at få standset stimen af nederlag

FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand er glad for, at FCN mod Randers fik stoppet rækken af nederlag.

storybild

Kasper Hjulmand glæder sig over, at FC Nordsjælland igen kom på pointtavlen i Superligaen. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Før fredagens hjemmekamp mod Randers FC havde FC Nordsjælland tabt fire kampe i træk i Alka Superligaen.

FCN kom tidligt bagud, men fik alligevel hentet 1-1, og det tilfredsstiller cheftræner Kasper Hjulmand, som roser sit unge holds gode moral.

- Det var ikke nemt for spillerne derinde, når man har tabt fire kampe i streg og kommer tidligt bagud på deres første chance, men spillerne reagerede rigtig flot, og de fik bevist noget efter sådan en mavepuster, siger Hjulmand.

- Det er et svært hold at spille mod, da de forsvarer sig rigtig godt og er svære at bryde ned. Det var vigtigt at få stoppet stimen, men samtidig er vi skuffede over ikke at vinde, for det er dét, vi gerne vil.

FC Nordsjællands anfører, Andreas Maxsø, var sammen med Pascal Gregor tilbage på holdet for første gang efter sin deltagelse ved OL.

Maxsø glæder sig over at være tilbage og bidrage til point.

- Det var rigtig dejligt at være tilbage og få point på tavlen efter fire mindre gode kampe. Vi havde en masse motivation med hjem, siger Maxsø.

- Vi startede skidt ud og kom bagud, men styrede resten af halvlegen og kunne godt have scoret. Vi skal kunne slå alle hold på hjemmebane, men jeg kan godt leve med et point i en kamp som denne, som situationen er nu.

Hjulmand glæder sig over at have Maxsø og Gregor tilbage på holdet, efter FCN havde lukket 13 mål ind i de seneste fire kampe.

- Det betyder rigtig meget, for det er spillere, som har prøvet det hele før. Samtidig kommer de med enorm energi, for de kommer tilbage fra en oplevelse, hvor de har haft det fedt og repræsenteret Danmark.

- Vi har en gruppe, som har gået herhjemme og har tabt en masse kampe, så at få de to gutter ind, som har så fed energi, betyder meget for os, siger Hjulmand.

FC Nordsjællands næste opgave er lokalopgøret mod Lyngby.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Ny OL-skandale: Endnu en atlet taget...
bt.dk
Melanie fortryder flere ting efter...
bt.dk
Studerende anklagede Støjberg for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx