Af - 05/05-14 16:17; Opdateret: 05/05-14 16:58

Har Mikkel Kessler smidt boksehandskerne?Har Mikkel Kessler smidt boksehandskerne?

Mikkel Kessler vil i morgen afsløre, om han er færdig som bokser, eller om han kæmper videre.

storybild

Bokseekspert Brian Mathiasen mener, at Kessler boksede en god kamp mod Carl Froch, selv om danskeren tabte på point. (Billede: Polfoto)

Mikkel Kessler har besluttet sig. Den femdobbelte verdensmester vil på et pressemøde i morgen fortælle, om han fortsætter sin karriere, eller om det er slut.

Nu får vi svaret: Kesslers fremtid er på plads
Nu får vi svaret: Kesslers fremtid er på plads

- Vi vil enten offentliggøre hans tilbagetrækning eller at han kæmper videre. Der vil ikke være et spørgsmål om måske, siger Mikkel Kesslers promoter, Kalle Sauerland, til metroxpress.

Det er knap et år siden, den danske supermellemvægter sidst var i ringen. Her tabte han på point til Carl Froch, men boksetræner og -kommentator Brian Mathiasen så dog stadig en flamme i ‘The Viking Warrior’.

- Jeg synes, han gjorde det rigtig godt. Han lignede bestemt ikke en, der var slidt. Chancen for, at han kan komme tilbage og blive verdensmester, ser jeg helt sikkert som realistisk, siger han.

Kesslers hund aflivet efter skambid
Kesslers hund aflivet efter skambid

Selv om Mikkel Kessler er 35 år gammel, er formanden i Dansk Professionelt Bokse-Forbund, Jesper D. Jensen, enig i den vurdering.

- Han er ikke en af de yngste, men heller ikke den ældste. Alder har ikke noget med boksning at gøre - det handler om, hvor lang karrieren har været, og hvor hårde kampe, man har bokset, siger han.

Hverken Jesper D. Jensen eller Brian Mathiasen tør spå om, hvad Mikkel Kessler har besluttet. Men bliver det et farvel, mener sidstnævnte, at det er et stort tab for dansk boksning.

Ligner Kessler stadig en topbokser her?
Ligner Kessler stadig en topbokser her?

- Han har betydet rigtig meget for sporten. Mange sportsstjerner er nogle dårlige forbilleder for de unge med spritkørsel og så videre - hvorimod Kessler i den grad har været et forbillede for os alle sammen. At vi har så stor en sportskapacitet i lille Danmark er fantastisk. Han er virkelig en sand champion, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Tidligere Riis-stjerne indrømmer for...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx