Af Claus Bøge Jensen - 23/05-15 17:44

Hamburger SV skal spille play-off om overlevelseHamburger SV skal spille play-off om overlevelse

Med en 2-1-sejr hjemme over Schalke 04 har Hamburger SV stadig mulighed for at overleve i Bundesligaen.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Den tyske storklub Hamburger SV kan stadigvæk rykke ud af Bundesligaen trods sejr i sidste runde på 2-0 hjemme over Schalke 04.

De tre point rækker dog ikke til endegyldig redning af HSV, der som den eneste klub har været med i samtlige sæsoner siden Bundesligaens start i 1963.

HSV slutter nemlig på tredjesidstepladsen og skal dermed spille to opgør mod nummer tre i 2. Bundesligaen om en plads i næste sæsons Bundesliga.

HSV har på sin hjemmebane et ur, der pralende har talt, hvor længe klubben har været i Bundesligaen, og det ur kan fortsætte med at tælle mindst et par uger endnu.

Inden kampen kendte HSV på næstsidstepladsen præmisserne. Kun en sejr ville give klubben mulighed for at overleve - og selv tre point kunne vise sig ikke at være nok.

HSV's skæbne ville afgøres af de andre bundholds resultater.

Efter en dramatisk sidste runde, hvor seks hold kunne rykke ud, står det klart, at det bliver Freiburg og Paderborn, der rykker direkte ud.

Paderborn tabte skæbnekampen mod Stuttgart med 1-2. Et uafgjort resultat ville med lørdagens andre resultater havde sendt begge klubber ud af Bundesligaen, men Stuttgart er nu sikre på endnu en sæson i den bedste tyske række.

Leon Andreasen spillede 82 minutter for Hannover 96, der hjemme slog Freiburg med 2-1. Dermed overlever Hannover, mens gæsterne som sagt rykker ned. En udligning fra Freiburgs side ville have sendt HSV ud af Bundesligaen.

Hertha Berlin var også i nedrykningsfare inden lørdagens kampe. Trods et nederlag på 1-2 til Stuttgart overlever berlinerne dog.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx