17/12-15 09:48

AGF henter Randers-sportsdirektør til klubbenAGF henter Randers-sportsdirektør til klubben

Peter Christiansen, der stopper som sportsdirektør i Randers FC, skal i stedet være chefscout i AGF.

storybild

Eks-Randers sportschef Peter Christiansen (tv.) er ny chefscout i AGF. Til højre ses AGF-direktør Jakob Nielsen. (Billede: Polfoto/Norde Ernst van)

Peter Christiansen fortsætter sin karriere i AGF. Manden, der hidtil har været sportsdirektør hos AGF's lokalrivaler fra Randers FC, skal dog indtage en anden rolle hos aarhusianerne. Han skal nemlig være chefscout.

Sportschef Jens T. Andersson er begejstret over, at det er lykkedes at tiltrække Peter Christiansen til AGF, der i sidste uge ansatte sidste sæsons mestertræner, Glen Riddersholm.

Medie: Superliga-direktør i sammenstød med klubprofil under druktur
Medie: Superliga-direktør i sammenstød med klubprofil under druktur

- Vi har været på udkig efter en dygtig og hårdtarbejdende chefscout, som har vist, at han kan spotte de rette spillere, og som også bringer en stor viden med sig om de forskellige markeder, siger Jens Andersson i en pressemeddelelse.

- Det lever "PC" til fulde op til. Han har lavet flere gode handler i Randers FC, og hans indsigt i og netværk til spillere, klubber og agenter vil give et markant løft til scouting-området i AGF, siger Jens Andersson.

Officielt: Riddersholm er ny cheftræner i AGF
Officielt: Riddersholm er ny cheftræner i AGF

Efter en aktiv karriere i blandt andet Vejle Boldklub, FC København og Randers FC blev Peter Christiansen i 2008 udnævnt til chefscout i Randers FC.

I 2013 forfremmede den østjyske Superligaklub ham til sportschef. Den post bestred han frem til udgangen af efterårssæsonen, hvor han valgte at sige op.

- Siden jeg sagde op i Randers, har jeg fået henvendelser fra flere interesserede klubber, men AGF's tilbud var med det samme ét, jeg gerne ville høre mere om.

Avis: Riddersholm bliver ny AGF-træner
Avis: Riddersholm bliver ny AGF-træner

- Jeg glæder mig til, i tæt samarbejde med Jens, Glen og resten af trænerstaben, at være med til at finde de spillere, der i årene fremover skal tegne AGF's hold og indfri klubbens sportslige og økonomiske målsætninger, siger Peter Christiansen.

Peter Christiansen starter i sit nye job i AGF 1. marts 2016.

AGF ligger nummer ni, mens Superligaen er på vinterferie.

LÆS OGSÅ: Wieghorst stopper som cheftræner i AGF

LÆS OGSÅ: AGF slår tilbage efter hård kritik: - Vi mangler ikke vindere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx