Af - 21/03-14 07:45; Opdateret: 21/03-14 12:08

Derfor håber alle på at trække Manchester UnitedDerfor håber alle på at trække Manchester United

Fredag middag trækkes der lod til kvartfinalerne. Efter en svag sæson er Manchester United nu et hold, alle gerne vil trække, siger ekspert.

storybild

(Billede: Polfoto/Jon Super)

Fredag klokken 12 bliver det afgjort, hvilke af de tilbageværende hold, der skal møde hinanden i dette års kvartfinaler i Champions League.

Manchester United har haft en svag sæson, og er et hold, som de andre håber på at trække, vurderer TV3 Sports ekspertkommentator Niels Christian Frederiksen.

Moyes: Vi kan vinde Champions League
Moyes: Vi kan vinde Champions League

- Der er otte rigtig stærke hold tilbage, men skærer vi det helt ind til benet, så er det United, de andre gerne vil trække, siger han.

Ifølge ham slap United igennem til kvartfinalerne på rutinen.

- Man kan sige, at Robin Van Persie endelig slog til, da der var brug for ham. Han scorede alle tre mål, og viste hans potentiale. Det var nødvendigt efter en meget svær sæson. Men det er ikke et hold, man er bange for, fastslår Frederiksen.

Åh nej, United-topscorer endte aftenen sådan her
Åh nej, United-topscorer endte aftenen sådan her

Ligeledes er Dortmund også et hold, som ser svage ud i det skarpe felt, vurderer Niels Christian Frederiksen.

- De har været ramt af en tsunami af skader. Blandt andet Gündogan, som har betydet meget for dem. Og kigger man på, hvem der ellers er, så snakker vi Europas absolut bedste hold, understreger kommentatoren.

Van Persie gav Manchester et mirakel
Van Persie gav Manchester et mirakel

I år er alle gruppevinderne gået videre til kvartfinalerne. Ingen af favoritterne er skredet i svinget, og det betyder meget for turneringen og underholdningen.

- Det er dejligt, at det er de otte bedste hold i Europa, der er tilbage. I 2004 endte vi med en finale mellem Monaco og Porto. Det var selvfølgelig godt for dem, men ikke for interessen for turneringen. I år er det de absolutte tophold, og det er helt fantastisk, siger Frederiksen.


LÆS OGSÅ: Magnussens andenplads officielt i fare

LÆS OGSÅ: Mini Mag flytter superliga-kamp

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx