Af Ritzau - 16/12-16 22:40

Hoffenheim deler med Dortmund og er fortsat ubesejretHoffenheim deler med Dortmund og er fortsat ubesejret

Hoffenheim har som eneste hold ikke tabt i Bundesligaen i denne sæson efter 2-2 hjemme mod Dortmund fredag.

storybild

Julian Nagelsmann har fortsat ikke tabt som træner for Hoffenheim i denne sæson i Bundesligaen. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Daniel Roland)

Hoffenheim holdt fast i sin status som ubesejret i denne sæson i Bundesligaen, da klubben fredag fik 2-2 hjemme mod Borussia Dortmund.

Dermed er den mindre tyske klub fortsat eneste ubesejrede hold i den bedste tyske række. Kun Real Madrid i en af de øvrige store ligaer gør Hoffenheim kunsten efter som ubesejret mandskab.

Hoffenheim har seks sejre i sæsonen og har spillet uafgjort hele ni gange. Det rækker til 27 point og en tredjeplads i ligaen.

Mens Dortmund har sprudlet i Champions League, så har den tyske storklub blot vundet i tre af de seneste ti kampe i Bundesligaen. Her ligger Dortmund på femtepladsen med 26 point efter fredagens opgør.

Der var blot spillet tre minutter, da hjemmeholdet bragte sig foran 1-0.

En lang bold frem til Mark Uth splittede gæsternes forsvar, og Uth rundede uden problemer Dortmund-keeper Roman Weidenfeller og sparkede bolden i det tomme mål.

Føringen holdt dog kun kort. I det 11. minut fandt Ousmane Dembele med en fin pasning Mario Götze, som udlignede sikkert for gæsterne til 1-1.

Det var dog ikke forbi med scoringer i første halvleg, og efter 20 minutter brød jublen atter løs hos hjemmeholdets fans.

Efter et hjørnespark steg Hoffenheims Benhamini Hubner til vejrs og headede mod mål, hvor holdkammeraten Sandro Wagner akkurat snittede bolden i mål til 2-1-føring.

Marco Reus fik sin anden advarsel kort før pausen, da han væltede Nadiem Amiri. Dermed blev gæsterne reduceret til ti mand.

Alligevel kom Dortmund bedst ud efter pausen, og ti minutter inde i anden halvleg fandt Dembele med en fornem pasning Pierre-Emerick Aubameyang, der sikkert udlignede til 2-2 med sin sæsontræffer nummer 16 i ligaen.

En skadet Dembele måtte bæres fra banen med 20 minutter igen, og han blev erstattet af Emre Mor. Men der blev ikke scoret yderligere i opgøret.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx