Af Sebastian Bjerring Jensen - 23/03-18 22:57

Stor nyhed: Årets boksebrag bliver sendt på dansk tvStor nyhed: Årets boksebrag bliver sendt på dansk tv

Den største stjerne i sværvægtsboksning - hvis ikke boksning generelt - er lige nu britiske Anthony Joshua, og lørdag den 31. marts går han i ringen mod den ubesejrede newzealænder Joseph Parker.

storybild

(Billede: ANDREW COULDRIDGE)

Det er nok årets største boksebrag, og sådan et skal man ofte betale ekstra for at se, men i denne gang bliver kampen vist for alle, der ejer tv-kanalen TV3+.

Det skriver MTG i en pressemeddelelse.

Boksebraget, der løber af stablen på Principality Stadium i Cardiff, er en duel mellem to boksere, der aldrig har tabt en professionel kamp. Anthony Joshua har vundet 20 kampe - alle på knockout - mens Joseph Parker har 24 sejre stående på CV'et - 18 af dem på knockout.

44 sejre og 0 nederlag tager de to boksere altså med sig ind til kampen, der sendes på TV3+ og Viaplay næste lørdag - den 31. marts - fra klokken 22.30.

Anthony Joshua vandt OL-guld i 2012, men karrierens hidtil største øjeblik fandt sted sidste forår, da han stoppede selveste Wladimir Klitschko i en kamp, der allerede nu betegnes som en klassiker.

Det glæder MTG-chef Kim Mikkelsen, at den store boksekamp kan blive transmitteret for alle danskerne:

»Anthony Joshua er udset til at skulle løfte arven i boksningens kongeklasse, sværvægt, hvor vi tidligere har set store navne som Mohammad Ali, Mike Tyson og senest de to Klitschko-brødre dominere,« siger Kim Mikkelsen i pressemeddelelsen.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelig ulykke i dansk svømmehal:...
bt.dk
BT erfarer: Dansker tæt på stort job...
bt.dk
Dansk modehus med blodrøde tal: Har...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx