21/11-17 14:50

Rungsted henter NHL-draftet talent hjem fra FinlandRungsted henter NHL-draftet talent hjem fra Finland

Nikolaj Krag-Christensen har fået ophævet sin kontrakt i Finland og debuterer for Rungsted tirsdag aften.

storybild

Nikolaj Krag-Christensen er en vigtig spiller på det danske U20-landshold i ishockey. Nu skal han forberede sig til VM med spilletid for Rungsted. Reuters/Lehtikuva/arkiv

Rungsted. Rungsted Seier Capital har sikret sig talentfuld forstærkning til de kommende kampe i den danske ishockeyliga.

Klubben har skrevet kontrakt med den 19-årige forward Nikolaj Krag-Christensen, der vender tilbage til dansk ishockey efter ophold i Sverige og Finland.

- Nikolaj er en af de vigtige brikker på Olaf Ellers U20-landshold, der skal til Buffalo for at spille U20-VM den 13. december.

- Derfor har han valgt at få noget istid i Metal Ligaen, og med mange skader var det en oplagt mulighed for os i Rungsted at få noget tiltrængt bredde, skriver Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside.

Foreløbig gælder aftalen kun, indtil U20-landsholdet rejser til VM midt i december, men aftalen kan blive forlænget for resten af sæsonen, hvis samarbejdet viser sig som en succes.

Nikolaj Krag-Christensen blev i 2016 håndplukket af NHL-klubben St. Louis Blues i den årlige draft og anses som et af dansk ishockeys store talenter.

Inden denne sæson skrev han en toårig kontrakt med den finske klub HPK, men opholdet i Finland blev ikke den store succes, og parterne valgte tirsdag at ophæve kontrakten.

Nyerhvervelsen kan få debut for Rungsted allerede tirsdag aften, når holdet er på besøg i Herning.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Filmet på video: Talte prins William...
bt.dk
Dansk Supermarked præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx