Af - 25/07-15 09:32; Opdateret: 25/07-15 09:48

Bendtner flirter med Arsenal inden træningskampBendtner flirter med Arsenal inden træningskamp

Nicklas Bendtner sender sin gamle klub, Arsenal FC en kærlig hilsen, inden at han gæster London med tyske Wolfsburg.

storybild

Nicklas Bendtner ser frem til at møde sin tidliger arbejdsgiver, Arsenal FC med sin tyske klub - Wolfsburg. (Billede: Polfoto)

Hjem, kære hjem!

Sådan lader det til, at den danske landsholdsspiller Nicklas Bendtner tænker, før han med Vfl Wolfsburg møder sin forhenværende klub, Arsenal FC i en træningskamp i Emirates Cup på søndag.

Bendtners træner: Klokken er fem minutter i 12
Bendtners træner: Klokken er fem minutter i 12

Jeg er så spændt på søndagens kamp! Arsenal har været en meget vigtig klub for mig. Jeg vil altid se tilbage på den tid med kærlighed og respekt. Jeg kan ikke vente med at se alle drengene, alle fansene og alle de fantastiske mennesker i klubben. Arsenal vil altid være en del af mig.


Det skriver den 27-årige angriber på Instagram, som altså ser frem til at vende tilbage til den engelske storklub, der hentede ham helt tilbage i 2004 fra FC Københavns U19-trup.

Tiden hos The Gunners blev aldrig den helt store succes for Bendtner, der i flere omgange blev lejet ud til andre mindre klubber, såsom Sunderland og Birmingham.

Bendtner til tysk medie: Jeg vil blive i Wolfsburg
Bendtner til tysk medie: Jeg vil blive i Wolfsburg

Men Arsenal har efterladt et stort indtryk hos den høje danske måltyv, som træner hårdt for at få mere spilletid og komme ind i varmen hos træner Ralf Kellermann, som har givet angriberen en løftet pegefinger.


Træningskampen mod Arsenal er Wolfsburgs fjerde træningskamp, og indtil videre har Bundesligaens vicemestre vundet én og spillet to uafgjorte.

Arsenal har deltaget i optaktsturneringen Premier League Asia Trophy, hvor Arsene Wengers tropper har besejret Singapores dreamteam og liga-konkurrenterne fra Everton FC.

Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!
Olsen gider det ikke: - Hold op med det pjank!

Nu gælder det Emirates Cup, som er en opvarmningsturnering, der strækker sig over to dage. Sidste år vandt Valencia, men i år dyster Lyon, Villarreal C.F. Og Wolfsburg mod hjemmeholdet, Arsenal.

- Det er første gang, at vi mødes igen med vores fans på hjemmebane, og det synes jeg er fantastisk. Turneringen er utrolig vigtig for vores forberedelser, fordi de internationale spillere først kom tilbage d. 11. juli, så der er kun fire uger til Premier League, forklarer Arsenals cheftræner, Arsene Wenger på holdets hjemmeside.

Der er kickoff på Emirates Stadium mellem Arsenal FC og Vfl Wolfsburg søndag kl. 17.20, og danske Nicklas Bendtner er med i tyskernes spillertrup.

Medie: Bendtner sat til salg af Wolfsburg
Medie: Bendtner sat til salg af Wolfsburg

LÆS OGSÅ: Bendtner beroliger: Jeg bliver klar

LÆS OGSÅ: 'Tigeren Bendtner': Jeg vil kæmpe til det sidste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Klaus' kæreste gik fra ham på grund...
bt.dk
Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx