Af Stine Braunschweig Andersen,Farzam Abolhosseini - 24/11-17 21:44; Opdateret: 24/11-17 23:00

Skandale i Royal Arena: VIP-gæster forlod kæmpe e-sport-arrangement i frustrationSkandale i Royal Arena: VIP-gæster forlod kæmpe e-sport-arrangement i frustration

Det skulle have været en festaften, men nu er der snarere mere frustration end noget andet i Royal Arena, hvor verdens bedste CS:GO-hold mødes til BLAST Pro Series i esport.

storybild

Markus Kjaerbye fra det danske E-sportshold Astralis i the ELEAGUE: Counter-Strike: Global Offensive Major Championship finals i Atlanta, Georgia, Usa den 29. januar 2017. (Billede: Kevin C. Cox)

Kampen blev flere timer forsinket, fordi serverne ikke virkede, fortalte flere gæster, BT talte med. HLTV, tv-udbyderen, der er en stream-tjeneste, proklamerede sent på aftenen, at kampen ville starte 21.30, men det skete heller ikke.

»Spillerne og personerne rundt om prøver at holde hovedet højt. De fleste vip-gæster er taget hjem, og de turneringsansvarlige har løbet rundt i timer nu og arbejder stenhårdt. De fleste er drønærgerlige over, at dette sker, da alt andet har været i verdensklasse. Lige nu er der ikke andet end at vente og håbe, at de får løst problemet, da setuppet er der til en fantastisk turnering,« siger Rasmus Riberholdt-Nielsen fra stedet.

»De har forsøgt tre servere, og det funker ikke. De har netop annonceret over højtalerne, at kampene starter 22:00 - 22:15 uden stream,« tilføjer han.

»Jeg tror ikke, de får det op at køre i dag, og ændring i programmet vil ødelægge det hele med tiden. Fly-ændringer kan komme på spil, hvis de ikke får spillet kampene i dag,« siger en anden gæst Mathias Rugaard.

Det er fredag og lørdag, at den store esports-event BLAST Pro Series afholdes, hvor verdens seks bedste hold i spillet Counter Strike:Global Offensive, bedre kendt som CS:GO, mødes i en alle-mod-alle-dyst i Royal Arena i København.

Blandt holdene er det danske storhold Astralis, der får selskab af blandt andre G2, Faze og danske North.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storkonflikt nærmer sig: Bryder...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Fire brødre fra Jylland solgte biler...
bt.dk
34-årig mand er død efter bus-ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx